Zanimljivosti

ZAVEO JE KAD JE IMALA 14. IZRASLA U LEPOTICU KOJU JE DVA PUTA ŽENIO: Brutalno ga je ostavila zbog drugog, a onda je stigla karma

Danas su samo dobri prijatelji.

09.09.2024 17:50

ZAVEO JE KAD JE IMALA 14. IZRASLA U LEPOTICU KOJU JE DVA PUTA ŽENIO: Brutalno ga je ostavila zbog drugog, a onda je stigla karma
James M. Kelly / Zuma Press / Profimedia

Holivudski glumac Don Džonson (74) i glumica Melani Grifit (66) već decanijama ne mogu jedno bez drugog. Posle turbulentne veze i dva braka danas su prijatelji, iako ga je ona brutalno ostavila zbog Antonija Banderasa. Ali, karma uvek dođe po svoje pa je španski zavodnik ostavio Melani posle 19 godina braka.

Devojčica, a žena

Don i Melani su se upoznali 1972. na snimanju filma "The Harrad Experiment", u kom je on igrao pored njene majke i lagendarne glumice Tipi Hedren. Melani je u tom trenutku imala samo 14. godina.

Njena majka je odmah shvatila šta se dešava između njene maloletne ćerke i osam godina starijeg glumca, ali tu nije mogla ništa.

Kako je mnogo godina kasnije ispričala Melani, Don je bio najlepša osoba koju je u životu videla.
Samo snimanje filma obilovalo je scenama slobodne ljubavi, dok se iza kulisa odvijala prava ljubavna drama.

 

 

Svestan da može da bude optužen za zavođenje maloletnice Džonson je pokušao da se drži podalje od nje, ali...

- Bio sam skeptičan zbog njenih godina, ali je bila više žena nego mnoge devojke s kojima sam tada izlazio. Naš prvi put nije se dogodio na zadnjem sedištu automobila, kako je slučaj s ljudima u generaciji naših roditelja. Makar smo bili iskreni o svemu – rekao je mnogo godina kasnije Džonson za People.

Don se oženio Melani kad je napunila 18 godina u Las Vegasu, ali je brak potrajao svega pet meseci. Nakon razvoda karijera joj je krenula uzlaznom putanjom, a utehu zbog propalog braka pronašla sa glumcem Stivenom Bauerom za koga se kasnije udala i dobila sina Aleksandera. Kako i većina mladih glumica njene generacije Melani se borila sa zavisnošću zbog čega joj se brak raspao.

 

 

U to vreme Džonson je iza sebe već imao propali brak u kome je dobio sina Džesija, a nakon razvoda se viđao sa Barbarom Strejsent. Međutim, čim ga je Melani pozvala on je sve ostavio i otišao kod nje. Ubedio je da se prijavi na rehabilitaciju, ponovi su bili zajedno, a po drugi put su se venčali 1989. godine i dobili ćerku Dakotu koja je danas i sama poznata glumica.

- Uvek smo bili prijatelji, uvek smo bili u kontaktu. Između nas je uvek postojala veza. Ne umem to da objasnim. Skoro kao da smo srodne duše. Verujem da su neke veze predodređene, a naša je verovatno jedna od takvih. Uvek ću ga voleti, on je bio moja prva ljubav - rekla je tada Melani.

Karma

Međutim, sudbina je spojila sa tada najvećim holivudskim zavodnikom Antonijom Banderasom 1995. na snimanju filma "Dva mnogo". Uprkos tome što su oboje bili u braku u to vreme nisu mogli da se odupru emocijama. Melani je brutalno ostavila Dona, Antonio se razveo od svoje žene, venčali su se 1996. a ubrzo su dobili ćerku Stelu. 

Ali, nakon 19. godina braka karma je došala po svoje i Banderas je ostavio Melani. Kako se tada pričalo smetala mu je njena zavisnost od estetskih operacija, alkohola i ko zna šta već. 

 

 

Nakon razvoda Banderas je sreću pronašao uz 21 godinu mlađu devojku Nikol Kimpel. A Melani?
Ona je solo i o njenom privantom životu nakon razvoda ništa ne zna. Ali, i dalje se viđa sa Donom Džonsonom koji joj je sve oprostio.

Danas su dobri prijatelji i ponekad praznike provode zajedno. Možda ipak jesu srodne duše iako više nisu ljubavni par. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)