Zanimljivosti

ŠTA SE DESILO SA NAJVEĆIM ZAVODNIKOM HOLIVUDA: Izgleda kao deda pored 2 decenije mlađe - ruku stavio na bezobrazno mesto!

On glumi u filmu "Babygirl", erotskom trileru koji je već izazvao veliku pažnju zbog eksplicitnog sadržaja.

31.08.2024 12:32

ŠTA SE DESILO SA NAJVEĆIM ZAVODNIKOM HOLIVUDA: Izgleda kao deda pored 2 decenije mlađe - ruku stavio na bezobrazno mesto!
Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ovogodišnji 81. Filmski festival u Veneciji 2024. okupio je holuvudski krem i najpopularnije glumce današnjice. Na crvenom tepihu se pojavio i najveći holivudski zavodnik Antonio Banderas zagrljen sa svojom 21 godina mlađom devojkom Nikol Kimpel. 

Sećate se legandarnog filma "Desperado" u kome Banderas i posle kojeg je stekao status jednog od najvećih zavodnika među glumcima. Crne guste kose, prodornog pogleda od kojima su ženama klecala kolena. E, pa Banderas više ne izgleda tako.

Pored devojke - kao deda

Banderas, koji je u sedmoj deceniji života u Veneciji se pojavio u elegantnom crnom odelu, beloj košulji, ali potpuno sedoj bradi i čudnim, žutim naočarima na licu. Na svu sreću neko mu je u jednom trenutku skrenuo pažnju, pa je naočari skinuo.

Iako je bio šarmantan kao i uvek, nekako to više nije on. Kako je na festival došao ruku pod ruku sa svojom mlađanom devojkom koja je bistala u raskošnoj jarko crvenoj haljini pored nje je izgledao, pa kao - deda!

 

 

Doduše zgodan deda, ali ipak nekako staro i istrošeno. Od nekadašnjeg lepotana i najvećeh holivudskog zavodnika ništa nije ostalo, osim njegove vrcavosti i beskrajnog glumačkog talenta. Banderas je bez pardona grlio svoju lepštu polovinu na crvenom tepihu pozirajući fotoreporterima. U jednom trenutku ruku je spustio na bezobrazno mesto tik ispod leđa svoje mlade i prezgodne devojke. Sudeći po njenom osmehu njoj ni najmanje ne smeta razlika u godinama, ipak je to Antonio Banderas.

Slavni glumac ne nosi titulu zavodnika bez razloga. ne samo što je takve likove dočarao u brojnim filmovima, već je takav bio i u privotnom životu. On je nez pardona zaveo Melani Grifit na snimanju filma "Dva mnogo" 1995. godine. Ona je izgubila glavu za zgodnim Špancem i bez razmišljanja ostavila tadašnjeg muža Dona Džonsona.

 

 

 

Međutim, njihov brak se raspao 2013. a odmah nakon razvoda Antonio je upoznao mladu i lepu Nikol i to 2014. na filmskom festiovalu u Kanu. Par se od tada ne razdvaja. Kimpel je model, vlasnica preduzeća i finansijski stručnjak, a Banderas je sa puno emocija otkrio da mu je ona bukvalno spasila život kada je doživeo srčani udar 2017. ali ga i negovala kada je 2020. oboleo od korene. 

Njih dvoje uživaju i u lepim zajedničkim trenucima, redovno zajedno odlaze na dodele nagrada, ukrašavaju zajedno dom za Božić, obožavaju duge šetnje plažom i često dele zajedničke fotogragije na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)