Strast

MANEKENKI PONUDIO MILION DOLARA ZA INTIMAN ODNOS: Ono što je on hteo da plati ona je svima dala besplatno (FOTO)

Džena Li iz Teksasa privukla je veliku pažnju nastupom na Jutjubu u kom je otkrila tajnu svog uspeha u krevetu.

21.10.2024 22:15

MANEKENKI PONUDIO MILION DOLARA ZA INTIMAN ODNOS: Ono što je on hteo da plati ona je svima dala besplatno (FOTO)
instagram/printskrin jennalee

Manekenka Džena Li dolazi iz Teksasa, a na svom Instagram nalogu promoviše provokativne fotografije, navodeći u opisima da je "Fashion model". Međutim, ona se u stvari bavi "najstarijim zanatom", a na Instagram nalogu se trudi da objavi što provokativniji sadržaj kako bi podigla svoju uslugu profesionalne ljubavnice na viši nivo.

Inače, ta atraktivna plavuša je u jednom videu na YouTube-u razgovarala s voditeljem Džejmijem Linom i podelila sa čitavim svetom trikove za najbolji intiman odnos u životu.  

instagram/printskrin jennalee

Džena Li govori o intimnim odnosima

Oni su razgovarali o intimi i intimnim odnosima, a manekenka je davala savete. Takođe je objašnjavala kako da se započne predigra van spavaće sobe, a da to bude što prirodnije i spontanije. Kako je navela, u tim "igrama" podjednako važnu ulogu ima i muškarac koji treba da se potrudi da učestvuje. 

Njen video se izuzetno dopao korisnicima društvenih mreža, pa su ga lajkovali i komentarisali.

- Nasmejte me, odgovorite na moje poruke, učinite da se osećam posebnom, napišite mi slatku poruku - rekla je ona intrigantno.

Potom je objasnila šta je predigra.

- Ako sačekate da budete u spavaćoj sobi pre nego što sve započnete, intiman odnos neće biti tako dobar kao što je mogao biti u startu - naglasila je Lijeva.

Mnogima su se svideli saveti koje su čuli u ovoj emisiji, a neki su podelili svoje mišljenje u komentarima, nazvavši Dženin nastup "legendarnim“.

- Sviđa mi se, ovo je tako zabavno!

- Baš dobra priča!

- Hvala na savetima!

- Hit - samo su neki od komentara ispod videa koji je podeljen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jenna lee (@jennalee)

Podsetimo, plavokosa lepotica je jednom dospela na naslovne strane kada je otkrila da joj je jednom ponuđeno milion dolara (760.000 funti) za priliku da ima intiman odnos sa udvaračem,. Džena, koja odlično zarađuje za život prodajom svojih slika na OnlyFans-u, rekla je da joj je čovek ponudio da postane milionerka u zamenu za odnos, kao i za savete kako da on ubuduće osvoji bilo koju ženu u krevetu, piše Daily Star.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)