Ispovesti

ČULA SAM PRIČE, ALI NISAM VEROVALA SVE DOK SE NIJE SKINUO: Sada se PLAŠIM da imam odnos sa njim!

Neobična ispovest jedne devojke privukla je veliku pažnju, a evo i zašto.

20.10.2024 23:15

ČULA SAM PRIČE, ALI NISAM VEROVALA SVE DOK SE NIJE SKINUO: Sada se PLAŠIM da imam odnos sa njim!
Shutterstock

U sledećoj ispovesti navodi se situacija jedne žene koja ima intimnih problema sa partnerom. Naime, njen partner je prilično obdaren, a dok mnogi misle da u tome nema ništa loše, već da je to plus, njoj to stvara pravu nevolju u krevetu. To je dovelo do toga da se plaši intimnog odnosa sa momkom sa kojim je u vezi jer joj to, kako tvrdi, nanosi bol. To je rezultiralo laganjem i pronalaženjem izgovora da ne vodi ljubav sa njim ili, pak, lažira uživanje.

S druge strane, prema njenim rečima njih dvoje se veoma dobro slažu, pa zato ona želi da njihova veza potraje.

- Čini se da većina mojih prijatelja misli da moj problem zapravo nije problem, ali meni jeste. Očigledno, trebalo bi da budem zahvalna što je moj dečko obdaren, dok se u stvari plašim odnosa jer znam da će boleti. Poznajem ovog momka godinama i njegovi drugovi su se uvek šalili na račun njegove veličine, ali on se samo smeje. Onda se prošlog leta prijateljstvo pretvorilo u vezu kada me je pozvao na piće. Jedna stvar je dovela do druge i završili smo zajedno u krevetu te prve noći. Tada sam shvatila da se ljudi ne šale kada kažu da je obdaren. Znam da zvuči dramatično, ali sam ozbiljna kada kažem da sam se osećala prilično užasnuto kada sam ga videla golog - rekla je devojka u svojoj ispovesti.

Shutterstock

Dečko joj je obdaren i ona ne zna kako da mu kaže da oseća bol tokom odnosa

Tvrdi da je odnos bio neprijatan, ali da se pretvarala da je uživala.

- Pitala sam se da li da nastavim vezu posle toga, ali se zaista dobro slažemo u svakom drugom pogledu, tako da je sramota odbaciti ga na osnovu toga što je previše obdaren. Smišljam gomilu izgovora da nemamo odnose i pretvaram se da uživam kada vodimo ljubav. Pitam se koliko će dugo da me trpi - dodala je isfrustrirana devojka.

Stručnjak odgovara:

- Deo problema je u tome što ste od prvog puta kada ste imali odnos bili napeti i uznemireni, a to vas je sprečilo da se potpuno uzbudite. Kao rezultat toga odnos je postao još bolniji i stvoren je začarani krug. Prekinite krug tako što ćete biti iskreni sa svojim dečkom i zamolite ga da bude svesniji kako se osećate kada vodi ljubav sa vama. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Mikula

21.10.2024 03:32

Moram da pokažem ovo mojoj dragoj da vidi koliko se ustvari usrećila samnom 😳