Ispovesti

DEČKO JE HTEO DA ISPROBAMO TROJKU I PRISTALA SAM: A onda je sve pošlo po zlu!

Neobična ispovest jedne mlade žene privukla je veliku pažnju na internetu.

19.10.2024 23:15

DEČKO JE HTEO DA ISPROBAMO TROJKU I PRISTALA SAM: A onda je sve pošlo po zlu!
shutterstock.com

Jedan mladić i devojka odlučili su da posle više godina zabavljanja probaju nešto novo kako bi uneli malo uzbuđenja u vezu, ne sluteći šta će im se dogoditi nakon toga. Naime, muškarac je predložio trojku, a njegova partnerka je nakon nekog vremena popustila i odlučila da prihvati ideju.

- Očigledno je bio veoma uzbuđen i odmah je počeo da se registruje na sajtovima za upoznavanje i onima predviđenim za trojke. Prepustila sam mu sve to jer nisam baš bila raspoložena za razmenu poruka sa nepoznatim ljudima - počela je ispovest ova mlada žena i otkrila da su veoma bezo pronašli devojku koja je htela da bude par sa njima.


Ubrzo su počeli dopisivanje sa njom.

- Poslao mi je razgovor i fotografije koje su razmenili, sve je bilo veoma otvoreno i rekao je da mogu da se predomislim u bilo kom trenutku. I osećala sam se tako da mogu. Dogovorili smo se da se nađemo sa njom već tog prvog petka - nastavila je devojka.

Shutterstock

Ispovest žene o trojci sa partnerom i još jednom devojkom

Upoznali su je i shvatili da je veoma privlačna.

- Ćaskali smo neko vreme, a onda je ona jasno dala do znanja da bi volela da nastavi sa nama već te večeri, pa smo rezervisali hotel. Stvar je u tome što je izgledala veoma oduševljena mnome. Moj partner ju je pitao da nam se pridruži, a ona mu je odgovorila: "Ne, želim da budem sa njom na minut", aludirajući na mene. On je to ispoštovao. Kako su stvari napredovale, želela je samo mene, pa sam je zaustavila i pitala je da li voli isti pol ili je ne privlači moj dečko? - nastavila je svoju ispovest ova devojka.

Tokom intimnog odnosa joj je delovalo da je ne privlači njen dečko.

- Mogla sam da je vidim kako se trznula svaki put kad je on dodirne, stalno se okretala prema meni, a kada je stavio ruku na njenu nogu da bi se umešao, rekla je "ne" i sklonila njegovu ruku sa sebe. Pogledala sam svog dečka i izgledao je veoma ljut, nikada ga ranije nisam videla takvog. Tada je otišla u kupatilo, a on se okrenuo prema meni i rekao da ne želi da nastavi i da će ponuditi da joj plati taksi - otkrila je očajna žena.

Nakon toga su rekli devojci da su završili, ali njen dečko više nije bio isti. Naljutio se zato što je ona bila opsednuta njom. Otad nisu u dobrim odnosima i on se ljuti za svaku sitnicu.

Mnogi su na sajtu gde je ova ispovest podeljenja protumačili da je njen partner ljut zato što je njegova fantazija propala. Žena je dobila savet da ne obraća pažnju na njegove nesigurnosti jer je on "trebalo sve da uzme u obzir kada je poželeo trojku", piše The Sun.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)