Ispovesti

9 GODINA SAM BILA U VEZI, A ONDA SAM SAZNALA JEZIVU ISTINU KO JE ON U STVARI! Posle bolnog saznanja ona je povraćala i onesvestila se!

Kirat Asi slepo je verovala čoveku za kog se ispostavilo da joj je postao najveća noćna mora.

15.10.2024 12:18

9 GODINA SAM BILA U VEZI, A ONDA SAM SAZNALA JEZIVU ISTINU KO JE ON U STVARI! Posle bolnog saznanja ona je povraćala i onesvestila se!
Printscreen/VICE News

Kirat Asi je provela skoro čitavu deceniju verujući da onlajn komunicira sa doktorom po imenu Bobi Jandu, u kog se ludo zaljubilja. Prvo je sve počelo kao prijateljstvo, a onda su se zbližili. Zajedno su prolazili i kroz najteže događaje, deleći istovremeno i one lepe.Postojala je samo jedna začkoljica - nikada se nisu videli uživo.  

Kako je ispričala očajna Kirat, odustala je od devet i po godibna života misleći da je upoznala muškarca svojih snova, sve dok nije saznala jezivu istinu o njegovom identitetu. Uoči objavljivanja ove priče na Netfliksu ove nedelje, ona je ispričala kako je saznala da je iza profila njenog navodnog izabranika u stvari bio njen rođak koji se zove Simran Bogal.

- Čak i sada mogu da imam prilično grozne dane jer moj život više nije kao što je bio. Naporno radim da se vratim na ono što sam bila pre, ali teško mi ide. Oduvek sam želela da budem mama. Htela sam da se udam. Želela sam da imam dete. I teško je pomiriti se sa činjenicom da sada to više neću moći- navela je Kirat, aludirajući na to da su joj za stvaranje porodice prošle najbolje godine.

x/printscreen/@JustKirat

Kirat je priznala celom svetu kako je prevarena

- Ono što mi se dogodilo je samo luda priča. Ne možete to nadoknaditi. Govorimo o deset godina mog života - rekla je ona u dokumentarcu.

Ovako su se upoznali

Kirat je bila u vezi kada je iz vedra neba dobila poruku na Fejsbuku. Lažni profil koristio je fotografije pravog Bobija i neke biografske podatke bez njegovog pristanka, a u novembru 2010. Kirat se prvi put susrela sa lažnim Fejsbuk profilom i tada je shvatila da nešto nije u redu. Muškarac koji se krio iza njega rekao joj je da je oženjen i da čeka dete, da bi dve godine kasnije - početkom 2013, primila poruku da je upucan i da je u komi. Godinu kasnije je dobila informaciju da je preminuo.

- Pozvana sam da se pridružim Fejsbuk grupi njegovih prijatelja. U njemu je bilo trideset devetoro ljudi. Tada sam saznala da niko od njih nije stvaran - istakla je ona.

Facebook/Harkirat Kaur Assi

Svi su je ubeđivali da je Bobi zaljubljen u nju

Međutim, ubrzo nakon toga, Kirat je iz vedra neba primila e-poštu u kojoj je obaveštava da je Bobi u stvari živ, ali da je lažirao sopstvenu smrt i da se krije u programu zaštite svedoka. Ali na svakom koraku su je podržavali drugi ljudi, s idejom da je zaljubljen u nju.

Rečeno joj je da je bio alkoholičar i samoubilački nastrojen. Onda je 2015. saznala da ima tumor na mozgu, nakon čega je usledio moždani udar. Njena osećanja prema njemu su ipak postajala sve jača. Tokom narednih godina par je uspostavio vezu, razmenjujući nekoliko poruka dnevno.

Kad god je trebalo da se vide, on je to otkazao. Ako bi ga ona previše pritiskala da se upoznaju, pretio bi da će se ubiti.

Otkrila je prevaru

Kirat je, inače, verovala da njen Bobi živi u Australiji. Prevaru je otkrila tek kada je frustrirana bila primorana da unajmi privatnog detektiva.

Ispričala je kako je povraćala i onesvestila se nakon što je rođak Simran konačno priznao istinu.

Veruje se da je ovo jedan od najdužih i najsloženijih slučajeva lova na prevarante koji je ikada izašao na videlo.

Na kraju, privatni detektiv je našao pravu osobu čije su se slike korišćene, a onda je otišao da ga upozori. Nakon susreta pravi Bobi i Kirat su otišli ​​u policiju i počelo je njegovo procesuiranje po više tačaka optužnice, među kojima je i krađa identiteta.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)