Brak i veze

UDALA SAM SE ZA 50 GODINA STARIJEG I NE VOLIM GA! Devojka otkrila ko je njen izabranik i koliko mu je bogatstvo: Znala sam da je on taj posle jedne rečenice!

Jedna dvadesetdvogodišnjakinja otkrila je da ima život iz snova pored vremešnog milionera, a dozvolila joj da joj ljudi na internetu postavljaju pitanja o njenoj kontrovernoj vezi i na sva je odgovorila bez ustezanja.

bySrećna Republika

19.10.2024 21:05

UDALA SAM SE ZA 50 GODINA STARIJEG I NE VOLIM GA! Devojka otkrila ko je njen izabranik i koliko mu je bogatstvo: Znala sam da je on taj posle jedne rečenice!
Shutterstock

Samoproglašena trofejna supruga (prim. aut. mlada žena koja nema problem da uđe u vezu sa starijim muškarcem samo zbog njegovog statusa, moći i novca) otkrila je detalje svog raskošnog života koji uživa zahvaljujući mužu. On je 50 godina stariji od nje i poseduje bogatstvo u vrednosti od neverovatnih 70 miliona dolara.

Ta dvadesetdvogodišnjakinja iz Sjedinjenih Američkih Država je na Redditu priznala da se "udala za novac", a dozvolila je ljudima na internetu da postavljaju goruća pitanja o njenom braku bez ljubavi. U temi pod naslovom "Pitaj me bilo šta", neimenovana žena je otkrila da je upoznala svog supružnika dok je radila u ekstravagantnom kantri-klubu. Otkrila je da joj je ta veza, budući da ima pristup svim sredstvima svog muža "jer sa njima redovno ima se*s, omogućila da otplati maminu kuću i pomogne porodici oko troškova. Uprkos tome što nije zaljubljena, ona je navela da su ona i njen 70-godišnji muž "dobri prijatelji".

Objava je na Redditu bila naslovljena: "Udala sam se zbog novca. Pitaj me bilo šta". Potpuno očekivano, nakon njenog priznanja, čitaoci su pohrlili u odeljak za komentare sa svojim upitima. Jedan korisnik je razmišljao o tome kako su započeli sporazum bez ljubavi.

- Radila sam u jednom veoma lepom kantri-klubu i stalno bih flertovala sa tamošnjim gostima. On bi ponekad dolazio tamo i činilo se da mu se sviđao moj izgled, pa smo počeli da se viđamo - odgovorila je dvadesetdvogodišnjakinja.

shutterstock.com

Ova žena se ne stidi da prizna da je u braku samo zbog para 

Mnogi su se pitali šta trofejna supruga nudi svom supružniku, pošto je on taj sa novcem, moleći je da im kaže kako je došlo do dogovora.

- Rekao mi je da želi da mlada i privlačna supruga ide s njim na putovanja i da se pokaže ljudima koje on poznaje. Bila sam srećna što sam to uradila za njega - otkrila je ona bez ustezanja.

Kako je otkrila, poznavali su se tri ​​meseca pre nego što su odlučili da se venčaju i sada su u braku već dve godine.

- Nema dogovora koliko često imamo se*s. Ali kada me zamoli da idem negde sa njim, osim ako sam samo bolesna, on želi da idem. A kada izađemo, on od mene očekuje da se obučem na određeni način, što je način na koji uživam da se oblačim - otkrila je mlada žena i podelila da ima veoma otvorenu vezu.

Jedan korisnik ju je upitao: "Koje ste godište? Koliko ima novca? Da li ste monogamni? Da li te fizički privlači? Da li ga voliš? Šta radite zajedno tokom odmora?".

- Ja imam 22, on 70. On vredi oko 70 miliona dolara. Imamo otvoren odnos. Privlači me dovoljno da se se*s isplati, ali verovatno ga ne bih izabrala da nema drugih stvari koje poseduje. Ne volim ga, ali dobro se slažemo. Samo razgovaramo. Uglavnom ga pitam o njegovom životu i karijeri. Dobri smo prijatelji - navela je ona i dodala da iako imaju odnose to nije najbolje iskustvo koje je imala.

Shutterstock

Mlada žena je otkrila da je u kantri-klubu, gde je radila, otvoreno zavodila bogate klijente 

Ubrzo je priznala da oboje imaju i "nešto sa strane". 

- Bili smo otvoreni o tome pre nego što smo se venčali. Ovde sam zbog njegovog novca. On je ovde zbog mog izgleda i godina. Oboje razumemo međusobne interese. Kupio mi je auto, kupuje mi odeću i nakit, vodi me na neverovatna putovanja. I dozvolio mi je da otplatim kuću svojih roditelja i pošaljem ih na odmor iz snova - ispričala je ona.

Kako je zaključila, veoma je srećna jer je oduvek želela da ima mnogo novca.

- Moji roditelji u početku to nisu prihvatali, ali su se na kraju pomirili s tim i sada se skoro svi slažu. Imamo i predbračni brak, ali znam da ću biti veoma dobro i ako se on razvede od mene - zaključila je atraktivna žena i dodala kako je sada već sigurna da neće mariti za njega u njegovim poslednjim danima života.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)