Zanimljivosti

OSKAROVAC GLUMIO DOBRICE, A ZAVEO ĆERKU PRIJATELJA: Svirao na venčanju njenih roditelja - jedan susret je bio sudbonosan

Dastin i Lisa Hofman su u braku 44 godine.

26.09.2024 20:01

OSKAROVAC GLUMIO DOBRICE, A ZAVEO ĆERKU PRIJATELJA: Svirao na venčanju njenih roditelja - jedan susret je bio sudbonosan
Credit: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Legendarni glumac i Oskarovac Dastin Hofman (87) i njegova 17 godina mlađa supruga Lisa u braku su punih 44 godine. To je za holivudske prilike izuzetno dug period, posebno što njihov brak nisu pratili nikakvi tračevi i priče o preljubi.

Iako su u braku već decenijama par je i dalje zaljubljen, a nedavno su fotografisani u Njujorku kako šetaju ulicama držeći se za ruke. Kako je jednom prilikom ispričala Lisa njihova ljubav vremenom raste i jača.  

Spojila ih sudbina

Njih dvoje su se poznavali bukvalno ceo život, a spojila ih je sudbina. Oboje su rođeni u Los Anđelesu u istom kraju, a njihove majke bile su prijateljice. Malo je poznato da se slavni glumac bavio muzikom i da je studirao za klasičnog pijanistu. Sa 16 godina svirao je na venčanju Lisinih roditelja, a njena majka je već bila trudna s njom.

-  U međuvremenu on je otišao u Njujork da studira glumu. Viđali smo se kad bi dolazio kod roditelja. Sećam se imala sam 10 godina, a on 27 kad je došao kod nas na porodični roštilj. Zabavljao je sve svojim šalama, a mene je terao da plešem po dnevnoj sobi - ispričala je ona.

 

 

Mnogo godina kasnije kad je bila na korak od braka sa slavnim glumcem baka je podsetila da joj je tog dana kao desetogodišnja devojčica rekla kako bi volela da se uda za Dastina i da se nada da će sačekati da ona odraste.

Ali, nije je sačekao. Dastin se oženio glumicom En Birn, sa kojom je dobio dvoje dece. Razveli su se posle 11 godina braka baš na vreme kad je Lisa odrasla i imala 22. Posle više godina sreli su se kad je Lisi umro deda, a Dastin došao da izjavi saučeće porodici. 

Od prvog trenutka kad su se ponovo sreli znali su da će zauvek ostati zajedno. 

- Već na prvom sastanku videla sam taj njegovi pogled, i znala sam. Dastin je pitao koliko dece želim. Rekla sam šestoro, a on je rekao da već ima dvoje i da bi bilo u redu da dobiju četvoro. I tako je i bilo - ispričala je Lisa Hofman. 

 

 

 

Venčali su se 1980. godine i imaju četvoro zajedničke dece, piše People. Supruga je pratila zajedno sa decom na brojna snimanja. Lisa je diplomirala psihologiju na Univerzitetu Kolorado, ali i Pravni fakultet.

- Znala sam da neću moći da budem advokat zbog Dastinove karijere, ali sam isto tako znala da moram da završim faluktet zbog sebe - dodala je ona. 

 

 

 

Nakon što je odgajala njihovo četvoro dece na različitim lokacijama širom sveta zbog muževljevih obaveza na snimanju, Liza je sledila svoje strasti. Pohađala je časove i učila da pravi parfeme u Francuskoj, a kasnije je kreirala sopstvenu liniju za negu kože i parfeme.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)