Brak i veze

BRAK DŽORDŽA I AMAL KLUNI U KRIZI: Par pod istim krovom živi potpuno različite živote - to je već postala interna šala!

Velika promena sledi od jeseni.

14.09.2024 19:00

BRAK DŽORDŽA I AMAL KLUNI U KRIZI: Par pod istim krovom živi potpuno različite živote - to je već postala interna šala!
Marco BERTORELLO / AFP / Profimedia

Iako na prvi pogled deluju kao savršen par, sa uspešnim karijerama i harmoničnim životom, brak Džordža Klunija i Amal Kluni navodno prolazi kroz ozbiljne trzavice. Kako prenose strani mediji, zlatni par Holivuda suočava se sa izazovima u vezi, a jesen donosi ključne korake ka rešavanju problema.

Proslavivši deset godina ljubavi u septembru, Klunijevi su još jednom potvrdili status jednog od najomiljenijih parova u javnosti. Iako su mnogi očekivali da će obnoviti bračne zavete, to se, barem za sada, nije desilo. I dalje ostaju samo spekulacije, jer par nije dao nikakvu zvaničnu izjavu na ovu temu.

Profimedia

Amal i Džordž Kluni

Džordž i Amal su na nedavnom Venecijanskom filmskom festivalu plenili pažnju, kako modnim izborima, tako i prijateljstvom sa kolegama poput Breda Pita i njegove devojke Ines de Ramon. Ipak, iza osmeha i javnih nastupa, kriju se dublji problemi. Prema izvorima bliskim paru, Džordž i Amal već neko vreme vode, kako kažu, "odvojene živote", ali i dalje pod istim krovom. 

- To je postala otvorena šala među njihovim prijateljima - prenosi India Times.

Izvori tvrde da njihov način života, koliko god luksuzan bio, nosi sa sobom određene izazove.

- Imaju sjajne dadilje i kuća im podseća na pravi risort. Međutim Amal i Kluni se uglavnom okupljaju tek uveče na kasnoj večeri. Takođe, ako posao to zahteva, često umeju da preskoče porodične trenutke - rekao je izvor blizak paru.

BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

Amal i Džordž Kluni

Neki veruju da je njihova nezavisnost ključ uspeha, ali upravo ta nezavisnost može postati problem. Poslednjih meseci, Džordž je bio posvećen snimanju filma "Vukovi" sa Bredom Pitom, dok Amal, kao uspešna advokatica za ljudska prava, često putuje zbog posla. Njihovo dugotrajno odsustvo iz doma dodatno je produbilo osećaj razdvojenosti, što se negativno odražava na njihov brak.

Klunijevi, navodno, imaju svoj način da nadoknade propušteno zajedničko vreme, tako izlaze na romantične večere, kada su prilike za to. Oboje ulažu napor da nadoknade propuštene trenutke. Par planira još jedan važan korak. Naime, doneli su odluku da se sa svojim blizancima, Elom i Aleksandrom, presele u Njujork. Ovaj potez dolazi u trenutku kada njihova deca polaze u školu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)