Zanimljivosti

OVAJ GLUMAC SE SPOTAKNE I PREVARI ŽENU! NAJPOZNATIJI ŠVALER bio je i sa suprugom najboljeg druga, ali ONA ga je slomila

Evo kakva je istorija najpoznatijeg holivudskog švalera.

12.09.2024 07:07

OVAJ GLUMAC SE SPOTAKNE I PREVARI ŽENU! NAJPOZNATIJI ŠVALER bio je i sa suprugom najboljeg druga, ali ONA ga je slomila
The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Kevin Kostner, priznat glumac i zvezda hit serije "Jelouston", nedavno je otvorio dušu o svom odlasku iz serije koja je definisala deo njegove karijere. U ekskluzivnom razgovoru sa Deadlineom na Filmskom festivalu u Kanu, Kostner je razjasnio da su glasine o njegovom odlasku iz serije daleko od istine koju je produkcija predstavila.

- Imam ugovor za petu, šestu i sedmu sezonu. U februaru, nakon dva-tri meseca pregovora, potpisali su novi ugovor, ali umesto standardnih sezona, to su bile sezone 5A i 5B, sa mogućnošću snimanja šeste sezone,“ rekao je Kostner. On je otkrio da planira da tokom pauza snimanja "Jeloustona" (Yellowstone) radi na svom novom filmu "Western Horizon: American Saga".

Na prvom delu pete sezone, koju je završio krajem 2022. godine, proveo je 43 dana na setu.

Iako Kostner profesionalno briljira, njegov privatni život često je bio pod lupom medija. Poznat kao veliki zavodnik, Kostner je tokom svoje karijere bio umešan u brojne afere, uprkos tome što je bio u braku.

Bio je veliki zavodnik i švaler

Njegova prva supruga, glumica i aktivistkinja Sindi Silva, bila je žrtva njegovih afera i nevere. Par se venčao 1978. godine i dobio troje dece – dve ćerke, Lili (37) i Eni (39), te sina Džoa (35). Iako su delovali kao savršen par, brak se raspao 1994. godine nakon što su se pojavile informacije o Kostnerovim vanbračnim vezama i prevari, uključujući i onu sa Hali Beri. Razvod je bio prilično skup, sa iznosom od 80 miliona dolara koji je Kostner platio bivšoj supruzi.

Jedna od najsvetlijih afera tokom Kostnerovog prvog braka bila je sa pevačicom Vitni Hjuston, sa kojom je razvijao blisku vezu tokom snimanja filma "Telohranitelj" (Bodyguard). Njihova hemija na ekranu prelila se i u stvarni život, ali njihova veza nije izdržala pritisak javnosti. Smrt Vitni Hjuston 2012. godine, kada se udavila u kadi nakon predoziranja drogom i lekovima, duboko je pogodila Kostnera. Tokom njenog pomena, glumac je održao emotivan govor u kojem se rasplakao, nazvavši Vitni ljubavlju svog života.

Nakon razvoda od Sindi, Kostner je imao romanse sa brojnim poznatim ženama. Njegove veze sa glumicama Mišel Fajfer, Miru Sorvino i Kortni Koks, kao i supermodelima Naomi Kembel, Endži Everhart i Karlom Bruni, bile su često u centru pažnje medija. Sa glumicom Bridžit Runi, sa kojom je dobio sina Lijama (28), veza je bila kratkog veka i završila se pre nego što je njihov sin mogao da prohoda. Razlog raskida bio je Kostnerova kratka romansa sa supermodelom Eli Mekfirson. Iako nije imao blisku vezu sa sinom, Bridžit je dobila 10 miliona dolara kako bi obezbedila finansijsku sigurnost za njihovo dete.

Borio se da alimentacija bude što manja

Od 2004. godine, Kostner je bio u braku sa Kristin Baumgartner, sa kojom ima troje dece: sinove Hejsa (14) i Kejdna (17) i ćerku Grejs (13). Međutim, ni ovaj brak nije bio imun na probleme. U februaru ove godine, nakon 18 godina braka, par je zvanično potpisao sporazum o razvodu, uključujući podelu starateljstva nad decom i finansijske obaveze.

Kristin je tražila 248.000 dolara mesečnog izdržavanja dece, ali je cifra prilagođena na 129.755 dolara, dok je Kostner ponudio 51.000 dolara. Sud je na kraju odlučio da će glumac plaćati 63.209 dolara mesečno, što je značajno manji iznos od traženog.

Jedan od najvećih skandala u Kostnerovom životu bio je njegov odnos sa suprugom svog prijatelja, bejzbol igračem Kalvinom Ripkenom mlađim. Izdaja prijatelja i supruge imala je veliki uticaj na Ripkenovu igru i izazvala veliki skandal u američkim medijima.

Kostnerova životna priča je fascinantna mešavina profesionalnog uspeha i skandaloznih privatnih trenutaka, a njegovo ime nastavlja da izaziva pažnju i kontroverzu. Njegove avanture, kako na ekranu tako i van njega, i dalje su predmet brojnih rasprava i medijskih izveštaja.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)