Strast

SUPRUGA MI JE REKLA DA NAĐEM LJUBAVNICU, A ONDA JE PRIZNALA ŠTA 20 GODINA KRIJE OD MENE: Još se nisam oporavio od šoka!

Ona svaku priliku koristi da mu pokaže koliko je beskoristan.

27.10.2024 23:01

SUPRUGA MI JE REKLA DA NAĐEM LJUBAVNICU, A ONDA JE PRIZNALA ŠTA 20 GODINA KRIJE OD MENE: Još se nisam oporavio od šoka!
Shutterstock

Anonimni Britanac je u stanju šoka nakon što mu je supruga posle 20 godina braka rekla da nađe ljubavnicu, jer nju muškarci ne zanimaju... nego žene. To nije sve, ona koristi svaku priliku da ga ponizi, a on ne zna kako da se izvuče iz toksične veze.

- Čak i dok smo imali intimne odnose, to je uvek bilo onako kako je ona želela. Pokušavala je da me nagovori da glumim ženu u krevetu i to je za mene uvek bilo veoma ponižavajuće. Ja imam 55, ona 53 i u braku smo 20 godina. Kada smo se upoznali nisam imao pojma da je privlače žene - priča muškarac.

Potom je otkrio kada su počeli problemi.

- Godinama je naš ljubavni život bio problematičan. Ponekad je odnose želela tri puta dnevno, a nekada je suša trajala mesecima. Nije mi se sviđalo to, ali tada su naša deca bila mala i nisam hteo da pravim dodatne probleme. Sve se promenilo pre šest godina kada sam saznao da je imala aferu sa koleginicom sa posla. Tada mi je rekla da je odnosi sa muškarcima nikada nisu zanimali. Logično, tada se naš ljubavni život ugasio - priznaje on.

Schutterstock

Njeno priznanje je promenilo sve

 

- To nije sve, uživa da me ponižava, svaku priliku koristi da mi pokaže koliko sam neprivlačan i beskoristan. Nedavno sam joj rekao da bih voleo da ponovo vodimo ljubav, a ona mi se nasmejala u lice i rekla da nađem ljubavnicu, jer nju odnosi sa mnom ne zanimaju. Ali, ja to ne želim, hteo bih da spasim naš brak - zaključio je anonimni Britanac.

Odgovor terapeuta:

- Vi ste u nesrećnom i nezdravom braku sa osobom koja vas ne voli i koja vas je već prevarila. Njeno ponižavanje je oštetilo vaše samopouzdanje. Vreme je da se zapitate šta vi dobijate u ovakvom braku. Iako je razvod bolan, konačno ćete biti slobodni da upoznate nekog ko će vas ceniti i želeti, prenosi San (The Sun).

BONUS VIDEO:

Komentari (0)