Brak i veze

DOK SAM BRINULA DA LI MOJ MUŽ IMA RAK, ČULA SAM 5 REČI KOJE SU MI UNIŠTILE ŽIVOT: On je ovo 35 godina krio od mene!

Slučajno je saznala bolnu istinu.

14.10.2024 23:01

DOK SAM BRINULA DA LI MOJ MUŽ IMA RAK, ČULA SAM 5 REČI KOJE SU MI UNIŠTILE ŽIVOT: On je ovo 35 godina krio od mene!
Schutterstock

Ona noćima nije mogla da spava jer se brinula da li njen suprug ima rak, a onda je ta anonimna Britanka doživela najveću izdaju u životu kada je saznala da je muž, sa kojim je 35 godina u braku, vara.

- Kada smo se vratili od lekara, kod kojeg je moj muž bio na pregledu, moj svet se srušio. Dok sam bila u kupatilu čula sam da je on napolju na tremu i da razgovara sa nekim. Srce mi se slomilo kada sam čula: "Volim te više od svega, ti si moja srodna duša. Ne možemo još da počnemo da živimo zajedno dok ne saznam da li imam rak, i sa tim ne žeilm da te opterećujem". Zatim je toj osobi rekao kada ide na biopsiju i još jednom je ponovio koliko je voli. Malo je reći da sam bila šokirana. Meni nikada nije rekao da me voli i da sam njegova srodna duša - napisala je ona u postu na Redditu. 

Međutim, ovo saznanje ipak nije bilo neočekivano. Ona je, naime, priznala da je još pre 10 godina prvi put posumnjala da je muž vara kada je otkrila da on redovno koristi onlajn stranice za upoznavanje. Tada je otvorila lažni nalog i mesecima se pod lažnim imenom dopisivala sa mužem. Na kraju se suočila sa njim i tada su nekako rešili taj problem i ostali zajedno.

Schutterstock

Njen muž je uživao u vezi sa drugom ženom 

Ali, pre dva meseca opet je pronašla aplikacije za upoznavanje na njegovom tabletu. Iako je to želela, žena kaže da nije imala snage za još jednu veliku svađu.

Mada je prvobitno napisala da joj je plan da ne kaže ništa i pusti muža da se i dalje pretvara da je sve u redu, ona je ipak odlučila da raščisti sve sa mužem.

- Posvađali smo se, ja sam urlala na njega. Brak je i definitivno gotov i ja sam iscrpljena - zaključila je žena, prenosi Mirror.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)