Brak i veze

PREVARENA ŽENA JE SLIKE LJUBAVNICE IZLEPILA PO KOMŠILUKU, A NJENU PORUKU SVI PREPRIČAVAJU: Brutalna osveta bez pardona

Njen poster je završio na banderi, ali bukvalno.

11.10.2024 22:55

PREVARENA ŽENA JE SLIKE LJUBAVNICE IZLEPILA PO KOMŠILUKU, A NJENU PORUKU SVI PREPRIČAVAJU: Brutalna osveta bez pardona
Schutterstock

Preljuba i osveta su reči koje nekako prirodno idu jedna uz drugu, i to nije potrebno objašnjavati. A u to se uverila i anonimna Britanka koja je skupo platila aferu sa oženjenim komšijom. Naime, njegova supruga je slike ljubavnice izlepila po komšiluku!   

- Kada je supruga mog ljubavnika saznala za aferu, napravila je moje postere sa natpisom: "Upozorenje - ova žena će pojesti vašeg muža živog" i izlepila ceo komšiluk. Srećom, koristila je sliku koju je napravila mobilnim i to sa velike udaljenosti, pa na prvi pogled nije jasno da se radi o meni. Čim sam videla prvi poster, iscepala sam ga, a iste noći sam išla po susedstvu i skinula sam još 15 mojih slika - priča malaerozna ljubavnica i nastavlja:

- Znam da sam mogla da prođem bez problema, ali on mi se mnogo sviđa. Ja imam 33, a moj ljubavnik 41 godinu. Čak i posle ovog incidenta, on me je molio da nastavimo sa aferom, i ubeđivao me je da će se razvesti od žene naredne godine kada njegova mlađa ćerka završi osnovnu školu.

Schutterstock

Skupo je platila svoju aferu

- Inače, upoznali smo se u lokalnom sposrtskom klubu i posle jednog napornog treninga smo završili u pabu. Dok smo sedeli jedno preko puta drugog on je stalno svojom nogom dodirivao moju. Ne sećam se da sam se ikada toliko uzbudila. Te noći smo prvi put vodili ljubav i posle smo se redovno nalazili. U poslednje dve nedelje sam ga viđala samo na treningu, ali umirem od želje da ga pozovem da svrati do mene - zaključila je ona, prenosi The Sun.

Savet terapeuta: 

Bolje je da se držite treninga. Sasvim je jasno da ste mu vi samo zabava dok on istovremeno može da ima i svoj normalni porodični život. Kada ćerka završi školu, onda će supruga biti bolesna, ili će on imati probleme na poslu... Sve su to izgovori da on ne preduzme bilo šta.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)