Strast

BILA SAM INTIMNA SA ČOVEKOM MOJIH SNOVA, A ONDA SAM URADILA NEŠTO NEOPROSTIVO: Fantastična noć se u trenu pretvorila u horor!

Posle ovoga više ništa nije bilo isto.

26.10.2024 20:15

BILA SAM INTIMNA SA ČOVEKOM MOJIH SNOVA, A ONDA SAM URADILA NEŠTO NEOPROSTIVO: Fantastična noć se u trenu pretvorila u horor!
Shutterstock

Dovoljno je bukvalno nekoliko sekundi da se noć za pamćenje pretvori u pravi horor. A to najbolje pokazuje slučaj Sare koja je posle fantastičnog vođenja ljubavi sa muškarcem iz njenih snova, sve upropastila kada je "pustila eksplozivni vetar"!

- Imali smo neverovatan intimni odnos, i ja sam tokom cele noći trpela zbog nagomilanih gasova, i na kraju, moja creva više nisu mogla da izdrže, i ispustila sam najduži i najsmrdljiviji "vetar". Trenutak je bio upropašćen. On je kao oparen skočio sa kreveta uhvatio vrata i počeo da ih otvara i zatvara kako bi pokrenuo cirkulisanje vazduha - opisuje ona ovaj neprijatan događaj.

- Potom mi je rekao da rano ujutru ima poslovni sastanak i sugerisao mi je da idem kući. Sve vreme vožnje uberom sam bila prestravljena zbog onoga što sam uradila. Od tada mi se nije javio. Zaista mi se mnogo sviđa ovaj tip, i želela bih da dobijem drugu šansu, ali mislim da sam ukleta - pita se Sara.

instagram/ janahocking

Jana Hoking

 

Odgovor Jane Hoking:

Draga Saro, biću brutalno iskrena sa tobom. Nema povratka. To što je on odmah skočio iz kreveta i njegovo ponašanje posle toga jasno pokazuju da mu se zgadio život.

Znam da je to besmisleno jer to je prirodna funkcija našeg tela, ali pojedini ljudi zaista ne podnose gasove.
 

Jedino što možemo da uradimo u takvoj situaciji je da se okrenemo drugoj ribi u moru, i uz malo sreće naredni muškarac će sve ovo posmatrati sa vesele strane. Imam nekoliko prijatelja koji namerno ispuštaju gasove pred svojim partnerkama, kako bi ih nasmejali, tako da ne treba da budete obeshrabreni.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)