Strast

SPAVAO SAM SA MAJKOM SVOJE DEVOJKE, pa sa sestrom najboljeg druga! Nisam mogao da se zaustavim, a onda je došla ONA na red!

On priznaje da je zavistan od intimnih odnosa i ne zna kako da stane.

23.10.2024 13:59

SPAVAO SAM SA MAJKOM SVOJE DEVOJKE, pa sa sestrom najboljeg druga! Nisam mogao da se zaustavim, a onda je došla ONA na red!
Credit: Hybrid Images / ImageSource / Profimedia

Ispovesti jedanog muškarca koji je želeo da ostane anoniman napravila je pometnju na Reditu, a mnogima su pale vilice nakon njegove priče. On je prznao da je imao intimne odnose s majkom svoje devojke. I tu se nije zaustavio. Bio je intiman sa sestrom najboljeg prijatelja, čak je uspeo da uvuče u krevet i svoju psihoterapeutkinju.

On je otkrio da je zavisnik od intimnih odnosa i ne može da se suzdrži čak i na poslu, gde gleda filmove za odrasle i masturbira. 

- Ja sam zavisnik od se*sa i to mi uništava život! Intimni odnosi su oduvek bili važan deo mog života. Ja sam tip koji gleda pornografiju i masturbira na poslu. Potreban mi je savet kako da se kontrolišem - iskren je bio on, a prenosi San.

shutterstock.com

Može da osvoji svaki devojku koju poželi

On sebe opisuje kao uspešnog muškarca koji ima novca, prilično dobro izgleda i može da pokupi ženu gde god poželi. One kontaktiraju s njim preko društvenih mreža, razgovaraju s njim u buticima, barovima ... 

- Sviram nekoliko instrumenata, govorim pet jezika, mnogo putujem, kažu da sam šarmantan i nije mi problem da osvojim svaku devojku koju poželim. Kunem se da nisam loša osoba, ali jednostavno ne mogu to da kontrolišem. Moji prijatelji misle da živim životom rok zvezde, a ne shvataju da sam sve depresivniji jer ne mogu da kontrolišem svoje nagone. Svi moji prijatelji su u ozbiljnim vezama, grade kuće, imaju finansijsku stabilnost i decu, a ja im zavidim zbog toga - kazao je ovaj mladić. 

Kako je priznao mora da se samozadovoljava ujutru kad se probudi da bi se razbudio, uveče kako bi zaspao. Nikad ni jednoj devojci nije bio veran.

- Tokom svoje prve veze uspevao sam da se kontrolišem tri meseca, a onda nisam mogao da odolim devojci koja me je udarila. Ovo se dešavalo i u svim mojim drugim vezama. Ne sviđa mi se ideja otvorenih veza, želim da budem običan muškarac, da budem veran svojoj ženi, a ne mogu zbog zavisnosti - kazao je on.

Kako živi u malom gradu u jednom trenutku je odlučio je da ima intimne odnose samo kad putuje na posao, a nasumično je birao devojke. Ali, to mu nije bilo dovoljno, pa je dodatne devojke za se*s upoznavao preko raznih aplikacija.

- Ne mogu da se setim koliko puta sam bio intiman sa konobaricama, službenicima, stjuardesama... Na kraju sam odlučio da se se*sam sa prostitutkama visoke klase i trošio sam mesečno i po 3.000 dolara na njihove usluge - priznao je ovaj mladić.

shutterstock.com

On tvrdi da ne može da kontroliše svoje nagone

I dok mu prijatelji zavide na ovakvom načinu života, on se oseća sve jadnije i ankciozno. Dobio je razne polno prenosive bolesti kao što su herpes, hlamidija, gonoreja...

- Vario sam sve svoje partnerke više puta i osećao sam se vrlo loše zbog toga - dodao je on.

Opisujući neke od svojih intimnih odnosa priznao je da je upadao u neke bizarene situacije.

- Imao sam se*s sa majkom svoje devojke, što je ne samo uništilo našu vezu, već i njen odnos s majkom. Izlazio sam s više devojaka odjednom i sve ih međusobno varao, spavao sam sa sestrom svog najboljeg druga... Upropastio sam barem tri ozbiljne veze kad su devojke odlučile da budu samnom. Pokušao sam da idem na terapiju, završilo se tako što sam imao se*s sa svojom psihoterapeutkinjom - dodao je on.

On smatra da ga niko od njegovih prijatelja ne razume, da ga mnogi izbegavaju zbog njegovog načina života.

- Upoznao sam devojku koja ne zna za moju prošlost i želim da se skrasim s njom. Nemamo iste se*sualne potrebe, ali ja je volim i osećam se loše svaki put kad je prevarim, želim da se poboljšam, da postanem bolji i zbog sebe i zbog nje - dodao je on.

Usledili su brojni komentari na njegovu ispovest.

- Dečko, tebi je potrebna ozbiljna i dugoročna terapija. Ovog puta izaberi muškarca za terapeuta i nemoj naskakati na njega.

- Vau, mislim vau… Mislim da treba da smanjite vreme koje provodite radeći se*sualne stvari, polako ali sigurno. Nađite neki hobi, idite u teretanu, na časove crtanja sve što će vam držati pažnju kako ne biste mislili na se*s. 

- Ja sam saosećajna osoba, ali čitajući o tome koliko si života uništio zbog se*sa i još misliš da si dobra osoba. Žao mi je samo žene s kojom si trenutno u vezi - bili su neki od komentara na njegovu ispovest.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)