Strast

I MUŠKARČINE ĆE POCRVENETI KADA ČUJU 4 NAJVEĆE ŽENSKE FANTAZIJE! Dame priznale šta zaista žele u krevetu!

Rezultati najnovijih istraživanja verovatno će mnoge iznenaditi.

16.10.2024 22:45

I MUŠKARČINE ĆE POCRVENETI KADA ČUJU 4 NAJVEĆE ŽENSKE FANTAZIJE! Dame priznale šta zaista žele u krevetu!
Shutterstock

Koliko muškarci znaju o ženama? U većini slučajeva odgovor je "ništa" ili "malo toga". A kada se govori o ženskim fantazijama, tu je jači pol, čast izuzecima, u totalnom neznanju. Ukoliko mislite da su dame čedne, romantične i delikatne poput ružinih pupoljaka, u velikoj ste zabludi.

Nemate razloga da se čudite jer kada je reč o intimnim fantazijama, mašta počinje da radi maksimalno, i onda dobijate odgovore od kojih će i muškarčine pocrveneti.

Trejsi Koks, stručnjak za veze navodi četiri najveće ženske fantazije.

Trojka

Do skoro je maštanje o razuzdanom odnosu utroje bila uglavnom muška fantazija, ali to se drastično promenilo u prethodnoj deceniji. 

Shutterstock

Mnoge žene maštaju o odnosu utroje 

Tome su se prilagodili i sajtovi za odrasle, koji imaju poseban sadržaj namenjen ženama. A njihovi podaci pokazuju da čak 77 odsto žena želi da vide više fantazija koje uključuju "trojku". 

Idealno bi bilo da tu maštariju ispune sa svojim partnerom, dok pol trećeg učesnika nije toliko važan. Za razliku od njih, muškarci preferiraju "trojku" sa dve žene.

Istraživanja pokazuju da oko 33 odsto žena u stabilnim vezama mašta o odnosu utroje, a ova avantura najbviše zanima dame od 18 do 34 godine.

Oralni intimni odnos

Ovo je sasvim očekivano, jer većina žena doživljava vrhunac tokom odnosa sa muškarcem, nakon oralnog intimnog odnosa. 

Takođe, još jedna stvar se ne menja vekovima - muškarci češće doživljavaju vrhunac od žena, i zato ne čudi što je ova vrsta odnosa i dalje visoko na listi ženskih želja.

Romantično vođenje ljubavi

Žene ne žele samo da budu uzbuđene, one maštaju o tome da budu mažene i pažene. Ova vrsta fantazija prestavlja kombinaciju intimnog odnosa i emotivnog elementa. 

Shutterstock

Dame vole igre dominacije

U većini slučajeva, žene koje su više motivisane ljubavlju nego intimnim odnosima, su mahom konzervativnije tokom vođenja ljubavi. Čak i kada je to u stvarnosti to nemoguće uraditi, žene u svojim fantazijama mogu da razgraniče ljubav i požudu.

Dominacija

Od svih kategorija, ova je ubedljivo najpopularnija kod žena. Ko je rekao "50 nijansi sive"?

Više od 50 odsto dama mašta o grubljem vođenju ljubavi i dominaciji. U takvim igricama ključna je moć, koja je uvek u ruci jedne osobe. To znači da ste u potpunosti potčinjeni drugoj osobi, što nas oslobađa bilo kakve odgovornosti. S druge strane, ako ste osoba koja ima kontrolu, imate dozvolu da budte maksimalno sebični.

Ovo je i odlična prilika za zamenu uloga - žene koje su u realnom životu dominantne na poslu ili u vezi, mogu da uživaju u potčinjenoj ulozi i grubljem odnosu. Takođe, osobe koje se u pravom životu osećaju potčinjeno, mogu da preuzmu dominantnu ulogu u svojim fantazijama i uživaju u novoj moći, prenosi Daily Mail.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)