Ispovesti

OTIŠLE SU NA ŽURKU I POPILE KOJU ČAŠICU VIŠE: "Devojka je sve vreme bila pored mene i opet je uspela da me prevari"

Ispovest posle koje ćete se dobro zamisliti

14.01.2024 22:00

OTIŠLE SU NA ŽURKU I POPILE KOJU ČAŠICU VIŠE: "Devojka je sve vreme bila pored mene i opet je uspela da me prevari"
shutterstock.com

Mnogi ljudi prave nepromišljene stvari kada popiju koju čašicu više, a upravo u toj situaciji našla se jedna žena. 

- Imam 32 godine i već dve godine sam u vezi sa ženom koja je dve godine mlađa od mene. Oduvek sam znala da me privlače žene i mislila sam da je ona moja srodna duša. Međutim nedavno se desilo nešto što me je navelo da se presipitam jesam li donela pravu odluku. Bile smo na žurki kod moje prijateljice i svi smo bili pomalo pripiti. Jedino čega se sećam je da sam na kraju zaspala u stanu svoje prijateljice sa svojom devojkom - započinje svoju pruču ova žena, a o tome je pisao i San. 

Pixabay.com

Mislila je da je u njihovoj vezi sve u redu (Ilustracija)

Međutim, ova žena je primetila kako je te noći njena devojka upustila u flert sa njenom prijateljicom, što ju je prilično zbunilo.

- Provereno znam da je moja prijateljica strejt, tačnije da je privlače muškarci, zato mi nije bilo jasno o čemu se radi. Posle te noći primetila sam čudno ponašanje kod moje drugarice, ali i kod moje devojke. Naime, obe su dugo držale telefone u rukama i delovalo je kao da vode upornu prepisku sa nekim. Nisam mogla da se kontrolišem, pa sam kad je moja devojka otišla na tuširanje uzela njen telefon i proverila sa kim se dopisivala. Shvatila sam da je one noći kad sam ja zaspala onesvešćena od alkohola ona imala se*s sa mojom prijateljicom, i to pored mene koja sam spavala. Obe su se složile da mi to ne pominju. Međutim, moja drugarica, sa kojom inače i radim, je totalno zahladnela odnos prema meni - pojadala se ova žena.

Pixabay

Nije mogla da veruje onome što je zatekla u telefonu

Komentari su ubrzo usledili.

- Poradite na svom odnosu sa vašom devojkom, jasno je da su svi bili pripiti, ali vidite ima li ta veza budućnost.

- Najbolje je da pitate prijateljicu da popijete piće posle posla u nekom od obližnjih kafića. Svakako budite spremni da ne želi više da se druži sa vama.

- Otvoren razgovor je uvek najbolje rešenje, ali nekim ljudima je lakše da jednostavno “nestanu” - glasili su samo neki od saveta ispod ispovesti koju ju ova žena podelila sa ljudima na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)