Brak i veze

MLADA JE NA SVOM VENČANJU DRUGARICI ZABRANILA DA SPAVA SA OVIM MUŠKARCEM: Ona je nije poslušala, izbio SKANDAL!

Kada se žene posvađaju, sve pršti.

26.09.2024 16:45

MLADA JE NA SVOM VENČANJU DRUGARICI ZABRANILA DA SPAVA SA OVIM MUŠKARCEM: Ona je nije poslušala, izbio SKANDAL!
Schutterstock

Pre svog venčanja koje je spremala mesecima, mlada je svojoj drugarici striktno zabranila samo jednu stvar - da ima intimne odnose sa mladoženjenim bratom. Naravno, prijateljica je nije poslušala i sada je izbio skandal, a mlada se smrtno naljutila na drugaricu.

Mlada koja očigledno odlično poznaje svoju prijateljicu, jasno joj je stavila do znanja da je mladoženjin brat "van dometa"... Ali uzalud!

- Moja prijateljica je ljuta kao ris, i to je potpuno razumljivo. Besna je na mene i rekla mi je da sam prešla liniju i da sam jasno pokazala da je ne poštujem. Znam da sam napravila veliku grešku, ali u moju odbranu, alkohol je bio besplatan, i ponela me je atmosfera. Iskreno, to je bilo samo vođenje ljubavi, i ništa više. A i on je bio jedan od retkih solo ljudi na venčanju - ispričala je prijateljica iz pakla.

Shutterstock

Izneverila je svoju prijateljicu

 

- Realno, ne znam zbog čega se podigla tolika frka. Mladoženjinog brata niko nije "izribao", kao što je to uradila moja drugarica sa mnom, pa to deluje kao dupli standard. U svakom slučaju, želim da se iskupim prijateljici i dobijem njen oproštaj - zaključila je devojka.

Odgovor terapeuta:

Venčanja su veoma emotivna, prepuna energije, i bez obzira što vi milsite da niste napravili veliku grešku, jasno je da ste izneverili poverenje svoje prijateljice.

Na vreme ste upozoreni šta ne smete da radite, a opet ste to učinili. To je jasan znak nepoštovanja. Što je najgore, granicu ste prešli na njenom najvažnijem danu u životu, pa je sasvim jasno zašto se toliko naljutila.

Probajte da razgovarate sa drugaricom, ponudite joj iskreno izvinjenje i pokušajte da situaciju sagledate iz njenog ugla, piše Mirror.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)