Zanimljivosti

BRAT PRINCEZE DAJANE DAO ŠOKANTNE PROGNOZE O KEJT MIDLTON: "Brinem šta se dogodilo sa istinom"

Nova drama u jeku skandala oko princeze od Velsa

16.03.2024 20:56

BRAT PRINCEZE DAJANE DAO ŠOKANTNE PROGNOZE O KEJT MIDLTON: "Brinem šta se dogodilo sa istinom"
Stefan Rousseau / PA Images / Profimedia, Tristan Fewings / PA Images / Profimedia

Usred drame koja trese britanski dvor, a koja se odnosi na "nestanak" princeze od Velsa Kejt Midlton, oglasio se i brat pokojne princeze Dajane. On je izneo zabrinjavajuće sumnje koje bacaju potpuno novu senku da celokupna dešavanja u kraljevskoj porodici.

Erl Spenser, brat pokojne princeze Dajane, ističe da je njegova sestra trpela "opasniju" pažnju javnosti nego što je to sadašnja princeza od Velsa. Nakon Dajanine smrti 1997. godine, održao je kontroverzan govor na sahrani, obećavajući da će zaštiti Vilijama i Harija od bilo kakvih napada.

ODNOSI I BRIGA ZA PRINCEZU

Erl Spenser je naglasio da trenutno nije u dobrim odnosima sa svojim nećacima, Vilijamom i Harijem, ali ističe da mu to nije drago. Izrazio je brigu za princezu Kejt Midlton i izrazio zabrinutost.

- Brinem se šta se dogodilo s istinom - rekao je Spenser za BBC.

On je dodao i da mu se sada gadi da posebno govori o pritiscima na svoja dva nećaka i rascepu između njih. Ali nakon nedelja spekulacija na mreži o zdravlju sadašnje princeze od Velsa, pitao sam da li misli da su današnji pritisci jači. Rekao mi je da je situacija bila rizičnija za Dajanu, rekavši:

- Mislim da je nekada bilo opasnije - dodao je Spenser.

 Dajana je umrla kada se njen automobil srušio dok je ulazio u podzemni tunel u Parizu dok su ga pratili fotografi.

- Mislim, ako se osvrnem na ’97. i Dajaninu smrt, mislim da je i to bilo toliko šokantno, okolnosti njene smrti su bile toliko šokantne da su naterale industriju koja podržava paparace da zaista pažljivije razmotri šta može i nije mogao - rekao je on

Profimedia, Tanjug/AP

Brat princeze Dajane uporedio je pritisak medija na njegovu sestru i princezu Kejt Midlton

BRIGA JAVNOSTI ZBOG NESTANKA PRINCEZE KEJT MIDLTON

Poslednjih nekoliko nedelja britanska javnost je zabrinuta zbog nestanka princeze Kejt Midlton, koja nije viđena u javnosti još od Božića. Prema navodima "US Weekly"-a, ni njeno najbliže osoblje nije je videlo niti čulo. 

STAV EARLA SPENSERA O MEDIJIMA DANAS

Erl Spencer je za "BBC" izrazio mišljenje da je ranije bilo opasnije u medijima, ali je istakao svoju brigu za princezu Kejt Midltone. Njegove reči ukazuju na duboku zabrinutost zbog nestanka princeze i naglašavaju važnost istine u medijima.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)