Zanimljivosti

PRINC VILIJAM NA DODELI DAJANINIH NAGRADA: Nestrpljivo se očekuje pojavljivanje Harija i Kejt, istina se više ne može sakriti!

Sve oči uprte su u kraljevsku porodicu

14.03.2024 10:10

PRINC VILIJAM NA DODELI DAJANINIH NAGRADA: Nestrpljivo se očekuje pojavljivanje Harija i Kejt, istina se više ne može sakriti!
Tanjug/AP

Princ Vilijam je planiran da prisustvuje dodeli nagrada nagrada, događaju organizovanom u sećanje na princezu Dajanu, bez svoje supruge Kejt Midlton pored sebe. Događaj, na koji će takođe prisustvovati njegov brat princ Hari, zakazan je da se održi u Science muzeju u Londonu. Međutim, nijedan od prinčeva neće biti prisutan u isto vreme, čak ni virtuelno. Princ Hari, koji živi u Kaliforniji, očekuje se da se pridruži događaju putem video poziva nakon što njegov brat Vilijam napusti ceremoniju. Ovaj aranžman baca svetlo na dubinu njihovog raskola, jer su ranije često zajedno izlazili pre nego što su se posvađali, pozirajući sa dobitnicima nagrada. Odluka da održe fizičku i virtuelnu distancu ističe trenutni napor u njihovom odnosu.

Tanjug/AP,imageplotter / Avalon / Profimedia

Odnos princa Harija i princa Vilijama i dalje je veoma zategnut

 "Diana Legacy", uspostavljene da odraze verovanje princeze od Velsa da mladi ljudi imaju moć da promene svet, obeležiće svoj 25. jubilej na predstojećem događaju. Organizacija sprovodi programe protiv zlostavljanja i priznaje inspirativan rad mladih pojedinaca. Izvršni direktor "Diana Legacy", dr Tesi Ojo, izrazila je zahvalnost za podršku princa od Velsa i vojvode od Saseksa, posebno dok slave 25. godišnjicu organizacije.

 

 


Uz uzbuđenje oko predstojećeg događaja, potvrđeno je da će princ Vilijam stupiti u kontakt sa dobitnicima nagrada kako bi proslavio njihova dostignuća. Pored toga, princ od Velsa će se sastati sa ključnim osobljem i podržavaocima "Diana Legacy" pre nego što se pridruži ceremoniji kako bi saznao o radu dobitnika, održao kratak govor i uručio ovogodišnje nagrade. Posebno je važno da se princ Harijevo virtuelno učešće smatra ključnim za proslavu.

Odluka princa Vilijama i princa Harija da održe fizičku i virtuelnu distancu na predstojećoj dodeli služi kao dokaz trenutnih dinamika kraljevske porodice. Dok se događaj približava, svi pogledi će biti uprti ka ova dva princa, simbolizujući ne samo proslavu mladih promenitelja, već i kompleksnosti unutar kraljevske porodice.

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)