VIP saveti

ASTROLOZI OTKRIVAJU SUDBINU KEJT MIDLTON: Evo šta očekuje princezu od Velsa, pominje se i operacija! (FOTO)

Britanska javnost zabrinuta je za zdravlje supruge princa Vilijama.

14.03.2024 11:31

ASTROLOZI OTKRIVAJU SUDBINU KEJT MIDLTON: Evo šta očekuje princezu od Velsa, pominje se i operacija! (FOTO)
Profimedia, Republika

Poslednjih nedelja britanski dvor trese nova afera, a glavni akter je princeza od Velsa Kejt Midlton. Naime, njeno povlačenje iz javnosti kako bi se oporavila nakon operacije stomaka koju je imala 16. januara u londonskoj bolnici izazvalo je pravu poplavu tračeva i teorija zavere. Prvobitno su se pojavile priče kako je princeza u komi, pa da je već preminula, a zatim i da princ Vilijam ima ljubavnicu. Sve ovo je dodatno uzdrmalo kraljevsku porodicu nakon vesti da kralj Čarls III ima rak.

printscreen/instagram.com

Kakva je sudbina Kejt Midlton

Spekulacije o stanju Kejt Midlton ne prestaju, a pojedini mediji odlaze u bizarne krajnosti. Prema tumačenjima astrologa i numerologa, princeza je rođena 9. janura 1982. U znaku je Jarac, ali kako se ne zna tačno vreme njenog rođenja ne može se odrediti podznak. Kao Jarac u znaku ona je istrajna u tome da održava emotivne odnose koje je započela te se veruje da ne bi olako odustala od braka sa princem, ma koliko bi se informacije o njegovoj preljubi ispostavile kao tačne.

Međutim, ona teško oprašta onima koji su joj naneli bilo kakvu štetu, što možemo videti i u njenom poljuljanom odnosu sa princem Harijem. Njen Saturn u konjunkciji sa Plutonom takođe može značiti da ima dugo pamćenje: oni koji je uznemiruju imaju male šanse da im bude oprošteno, jer želi da zaštiti svoj integrite. 

YouTube/Printscreen

Astrolog i numerolog Gordana Dragišić

Astrolog i numerolog Gordana Dragišić je za Srećnu republiku protimačila numerologiju princeze od Velsa i otkrila kakva je godina čeka uprkos svemu što se dešava na dvoru:

-Po svom polju rođenja ima broj 9 koja se vezuje za nervni sistemom i neurološke probleme. To ne znači da je ona luda ili nešto tako drastično, ali će imati određenih problema na ovom polju. Ova 2024. godina je njoj predviđena i za operativne zahvate, ali će oni proći dobro i bez ikakvih smetnji. Prošla godina je za Kejt bila dosta deška i puna problema, ali sada će sve to ostaviti iza sebe i u ovoj godine će rešiti brojne neprijatnosti koje je imala - objasnila nam je Gordana.

Kako su objasnili britanski astrolozi, Kejt će sve zdravstvene probleme uspešno rešiti do proleća. Naime, od aprila ona ulazi u srećni tranzit Jupitera kada će se ova planeta u tranzitu poravnjati sa položajem Jupitera u njenom natalu kakav je bio u trenutku rođenja i ovaj aspekt se smatra vrlo srećnim po osobu. 

Prema rečima astrologa ovog leta Kejt imati veliki krst u svojoj natalnoj karti nakon ulasku Sunca u Lava i tranzitnom Uranu u Biku koji pogađa njenu natalnu Veneru u Vodoliji i natalnom Jupiteru u Škorpiji. Veliki krst se dešava kada postoje dve opozicije (Kejtin natalni Jupiter u Škorpiji i tranzitni Uran u Biku) koje kvadratiraju sa druge dve opozicije (tranzitno sunce u Lavu i Kejtina natalna Venera u Vodoliji). Ovo bi moglo biti vreme kada se ona direktno suočava sa problemima i više će se baviti istupanjima u javnosti.

Mnogi se pitaju kako je Kejt kao na prvi pogled hladna i proračunata Jarčica uspela da osvoji princa Vilijama koji je rođen u znaku osteljivog Raka. Tajna njihove ljubavi leži u Mesecu koji je inače simbol majke ali i emocija. Kejt ima Mesec u Raku što ukazuje na njenu osetljivost koju vešto prikriva u javnosti, ali je pokazuje prema suprugu. Ona ima brojne osobine koje je imala pokoljna princeza Dajana što je na neki način i privuklo Vilijama koji je u ženi tražio suprugu, prijatelja i zamenu za majku koju je izgubio vrlo rano. Njihova veza je sudbinska i ona će učiniti sve da ga zadrži za sebe, a zna i kako. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)