Zanimljivosti

KEJT MIDLTON PRE I POSLE UDAJE ZA PRINCA VILIJAMA: Devojka iz komšiluka danas je dama kojoj se divi ceo svet (VIDEO)

Uživa u ljubavnoj priči uprkost brojnim spekulacijama o neverstvu.

23.03.2024 21:00

KEJT MIDLTON PRE I POSLE UDAJE ZA PRINCA VILIJAMA: Devojka iz komšiluka danas je dama kojoj se divi ceo svet (VIDEO)
Tanjug/AP

Nakon nedelja spekulacija, princeza od Velsa Kejt Midlton okončala je tračeve i otkrila da se povukla iz javnosti jer ima rak. Dijagnozu je saznala nakon operacije abdomena koju je imala u januaru ove godine. Nakon prvobitnog šoka javnosti, društvene mreže preplavili su snimci Kejt Midlton nastali tokom braka sa princem Vilijamom kao i oni iz života pre stupanja u kraljevsku porodicu.

Kejt je postala poznata kao buduća kraljica, ali malo ko zna kako je izgledao njen život pre nego što je upoznala princa Vilijama. Princeza od Velsa nije uvek bila majka troje dece i elegantna članica britanske kraljevske porodice, već je imala svoje skromne početke kao studentkinja na St. Andrew’s univerzitetu.

Pre nego što je upoznala princa Vilijama, Kejt Midlton je bila poznata po svojim akademskim dostignućima i ljubavi prema sportu. Bila je odlična studentkinja, a posebno se isticala u tenisu. Njen entuzijazam prema sportu i zdravom načinu života kasnije je postao jedna od njenih prepoznatljivih karakteristika.

Princ nije njena prva ljubav

Pre nego što je upoznala princa Vilijama Kejt Midlton je imala svoje ljubavne i emotivne veze. Njena prošlost u ljubavi bila je sastavni deo njenog života pre ulaska u kraljevsku porodicu, ali je upravo ta iskustva u ljubavi pomogla su joj da postane jaka i nezavisna žena koja je osvojila srce princa.

 

 

Modni ukus i stil

Kejt Midlton danas je jedna od dama čijem se modnom stilu dive žene širom sveta. Iako je volela da se oblači moderno, imala je i svoja provokativna izdanja u mladalačkom periodu. Kejt je takođe cenila i podržavala britanske dizajnere, čime je postala ikona stila i mode.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)