Zanimljivosti

KEJT JE MORALA DA PREVAZIĐE VELIKI LIČNI PROBLEM PRE PRIZNANJA O BOLESTI: Otkriveno šta je prethodilo ispovesti princeze od Velsa da ima rak! (FOTO+VIDEO)

Svi se pitaju ko je supruzi princa Vilijama pomagao prilikom sastavljanja govora u kom je podelila informacije o svom zdravstvenom stanju

05.04.2024 12:18

KEJT JE MORALA DA PREVAZIĐE VELIKI LIČNI PROBLEM PRE PRIZNANJA O BOLESTI: Otkriveno šta je prethodilo ispovesti princeze od Velsa da ima rak! (FOTO+VIDEO)
Profimedia

Posle mnogo nagađanja zbog povlačenja iz javnosti, Kejt Midlton nedavno je snimila video u kom je podelila da  ima rak i da je podvrgnuta preventivnim hemioterapijama. Iako je poznata po svojoj stidljivosti, princeza od Velsa je hrabro prevazišla svoju prirodnu skromnost kako bi pred kamerama podelila važne vesti sa javnošću. Kraljevski stručnjaci su istakli da ovo nije bio nimalo lak korak za članicu kraljevske porodice koja u svetu uživa gotovo iste simpatije kao i njena sada pokojna svekrva, princeza Dajana.

Sali Bedel Smit, kraljevska biografkinja i novinarka, pohvalila je Kejt Midlton, opisujući je kao "iskrenu, dostojanstvenu, staloženu i iskrenu" u prenošenju vesti o svojoj dijagnozi raka. Istakla je da je princeza od Velsa morala prevazići svoju prirodnu stidljivost kako bi stala pred kamere i podelila važne informacije s javnošću.

Profimedia

U želji da zaštiti decu od zapitkivanja drugara o njenom zdravstvenom stanju, princeza Kejt je pažljivo birala trenutak kad će informaciju o svom zdravlju podeliti sa javnošću

 

Snimak na kom Kejt Midlton deli vesti o svom zdravstvenom stanju pokazuje njen lični dodir i empatiju prema drugima koji se bore s istom bolešću. Ovo je podsetilo mnoge na reči pokojne kraljice Elizabete, a kraljevska porodica je pokazala svoju liderstvo i odgovornost prema javnosti.

Mnogi su se zapitali ko je princezi od Velsa pomagao da sroči govor koji su zabeležile kamere BBC-ija, a u kom je priznala da je krenula na preventivne hemioterapije. Kako navodi britanski "Miror", pozivajući se na reči princezinog prijatelja, supruga princa od Velsa je sama napisala svaku reč svog govora, a odlučila se i da se pojavi pred kamerama bez prisustva članova porodice ili princa Vilijama. Njen prijatelj je otkrio da je govor bio njen od početka do kraja, tj. da nije tražila ničiju pomoć kako bi odabrala prave reči kojima će se obratiti javnosti. Takođe, prijatelj je, kako prenosi britanski "Miror", otkrio da je "Kejt veoma brzo napisala svaku reč", pokazujući svoju autentičnost i lični angažman u ovom važnom trenutku.



Kejt Midlton je hrabro prešla svoju veliku ličnu prepreku kako bi podelila važne vesti o svom zdravstvenom stanju s javnošću. Njen lični dodir, empatija i autentičnost u prenošenju vesti o raku pokazuju njenu posvećenost i odgovornost prema javnosti. Ovaj korak je bio važan ne samo za nju, već i za sve one koji se suočavaju s istim izazovima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)