Zanimljivosti

PRINC VILIJAM NIJE BIO UZ KEJT MIDLTON KADA JE OTKRILA DA IMA RAK: Evo šta se krije iza ove odluke! (FOTO)

Kraljevski dopisnik otkrio pravu istinu.

26.03.2024 20:00

PRINC VILIJAM NIJE BIO UZ KEJT MIDLTON KADA JE OTKRILA DA IMA RAK: Evo šta se krije iza ove odluke! (FOTO)
AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, nedavno je iznenadila javnost pojavivši se u videu u kojem je otvoreno progovorila o svom zdravstvenom stanju. Naime, princeza je saopštila da se suočava sa rakom i da je već započela preventivnu hemioterapiju.

Mnogi su primetili da se u videu nije pojavio njen suprug, princ Vilijam, što je izazvalo brojne spekulacije. Međutim, kraljevski dopisnik Danijel Stejsi, je naglasio da je baš trebalo da princeza prenese poruku javnosti samostalno, s obzirom na snagu i hrabrost koju poseduje.

- Podrazumeva se da je princeza od Velsa napisala svaku reč svoje video poruke, tako da je bilo prikladno da Kejt prenese poruku javnosti sama. Oni koji često blisko sarađuju sa princezom govore o njenoj unutrašnjoj snazi i mislim da je njena video poruka veliki primer za to - objasnio je Stejsi za britanski HELLO.

princeandprincessofwales/instagram

Kejt Midlton sama na snimku

Takođe, jedan poznavalac kraljevske porodice je istakao da Kejt nije bila usamljena u ovoj borbi, te da je princ Vilijam pružao podršku iza kamera. Takođe, sama Kejt je istakla da joj je podrška supruga bila od velikog značaja tokom ovog teškog perioda. 

- Ovo je bila ona, kao snažna žena koja deli snažnu poruku naciji. Nije trebalo niko da sedi pored nje. Vilijam ju je podržavao, nju i porodicu, ali iza kamera, nije želeo da se slika - rekao je poznavalac kraljevske porodice.

Credit: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Vilijam je uvek bio uz nju

Kejt je u videu iskreno podelila svoje iskustvo sa dijagnozom raka, kao i sa procesom lečenja. Takođe je istakla važnost podrške porodice i nade u ovakvim situacijama. Njena iskrenost i hrabrost su naišle na veliko poštovanje i podršku javnosti, a njen primer hrabrosti u borbi sa ovom teškom bolešću sigurno će inspirisati mnoge druge koji se suočavaju sa sličnim izazovima.

Nakon abdominalne operacije u januaru, koja se prvobitno smatrala nekanceroznom, testovi su pokazali prisustvo raka. Nakon toga, princeza je otpočela preventivnu hemioterapiju, a cela kraljevska porodica je ostala u najbližem kontaktu pružajući podršku tokom ovog izazovnog perioda, dok je najveća podrška došla upravo od princa Vilijama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)