Ispovesti

MOJ DEČKO neće da se razvede: Šta da radim, on čak NE SKIDA NI BURMU?

Nove veze na temeljima neke nedovršene mogu da budu prilično iscrpljujuće za novog partnera, naročito ako se neko u toj vezi premišlja. Jedna žena je pristala da bude sa čovekom koji tvrdi da će se razvesti, iako i dalje nosi prsten na ruci.

25.08.2022 22:00

MOJ DEČKO neće da se razvede: Šta da radim, on čak NE SKIDA NI BURMU?
Foto: Shutterstock

Otpočinjanje nove veze na temeljima neke koja se nije završila vrlo je izazovan i neizvestan posao. Mnogi parovi se odlučuju da nakon rastanka ostanu u dobrim odnosima, strogo deifisano kao prijateljski odnos. U suprotnom, dolazi do zbunjivanja jednog od partnera u vezi pa i do svađa. Sa tim se suočila jedna žena podelivši svoju ispovest o vezi koju je započela sa zvanično još nerazvedenim partnerom.

Prvo što je ženi zasmetalo je venčani prsten koji se još nalazi na ruci njenog sadašnjeg partnera. Iako ona sa njim ima planove i želi porodicu, ponašanje njenog partnera joj ne uliva optimizam, jer on osim toga što želi da bude tu za svoju porodicu i dalje je u kontaktu sa svojom bivšom ženom, te se njegova sadašnja partnerka oseća kao „druga žena“ u njihovoj vezi.

Kako ona tvrdi, bivši partneri po ceo dan jedno drugom šalju poruke, a ona ostaje zbunjena u celoj priči i ispada kao „višak. Objavivši svoju ispovest na "mamanet" platformi, žena se pita da li joj je mesto u takvom odnosu i da li da partnera pita hoće li prestati da nosi venčani prsten?

Foto: Shutterstock

Nedefinisani odnos je često veliki problem u vezi

- Osećam kao da imam afferu sa sadašnjim dečkom, a ne vezu, zbog toga što su on i njegova bivša žena još bliski a on nema nameru da se razvede. Ona takođe ima svog partnera, ali se za emocionalnu podršku oslanja na mog sadašnjeg, a njenog bivšeg. Njoj takođe smeta moja prisutnost u njegovom životu. – napisala je u objavi zbunjena žena.

Iako se on lepo ponaša prema njoj i njegove kolege koje je upoznala misle da mu je ona već žena, ona je prilično zbunjena i nesigurna i neprijatno joj je da ga upozna sa prijateljima i porodicom jer on još nosi venčani prsten.

Žena je navela da ne želi da upropasti njihov dosadašnji odnos koji su gradili, ali joj je potrebna njegova podrška i oseća se zanemareno. Pošto se obratila korisnicima ovog sajta za mišljenje i savet, bilo je različitih predloga, a većina smatra kako ona ne treba više da radi na tom odnosu, već da ga prekine.

- Prsten je najmanja briga. Mislim da ne bih izlazila sa nekim ko ne planira da se razvede – napisala joj je jedna korisnica.

- Dušo ti si trenutno druga žena. Žao mi je – savetovala ju je druga korisnica.

Žena je dobila mnoštvo saveta, ali uglavnom da se skloni iz tog odnosa.

- Neće se promeniti u skorije vreme, sve dok ide u njegovu korist. Mislim da ti on ne može dati ono što želiš – bila je iskrena još jedna korisnica ove mreže.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)