Horoskop

SVI SU ČEKALI MOĆNI 1. FEBRUAR: Sreća je na svakom koraku, evo kome se smeši nova ljubav, kome će novac padati s neba, a ko treba da sluša intuiciju!

Januar je bio prilično nestabilan, ali februar najavljuje "stišavanje strasti" i mnogo toga lepog.

01.02.2023 09:01

SVI SU ČEKALI MOĆNI 1. FEBRUAR: Sreća je na svakom koraku, evo kome se smeši nova ljubav, kome će novac padati s neba, a ko treba da sluša intuiciju!
shutterstock.com

Ukoliko ste tokom prethodne godine planirali da uradite mnogo toga, a u tome vas je blokirao retrogradni Mars, početak februara, to jest upravo 1. februar, najavljuje lepše dane i nove početke. Pripadnici većine znakova biće pod nabojem pozitivnih misli i ideja već s početkom meseca, a događaće se i dosta mentalno stimulativnih susreta.

Ovan

Februar kod Ovnova popravlja stvari nabolje, naročito kada su ideje i misli u pitanju. Mars je vladar karte ovog znaka i dok se druži sa Venerom u Ribama želećete da podelite poglede koji ističu vašu samosvest. Retrogradni Mars je mnogima "pomrsio konce", pa je tako i vas naterao da se "ugrizete za jezik", ali sadašnji trenutak je savršen da se povežete s instiktom. Savršen je period da se priključite grupnom ćaskanju i da razgovarate sa nekim ko želi da sluša.

Pixabay.com

Bik

Bik

Venera kao vladar stimulisaće vaša prijateljstva i saveze. To je idealno vreme da vodite otvorene razgovore i da kažete šta mislite. Takođe, povoljan je period da se zalažete za svoje vrednosti i moral, bez obzira na to da li se neko slaže. Sve dok razgovor vodite lagano, bez napetosti i ne shvatate ga previše lično, ovaj period bi mogao da vam ponudi savršenu količinu mentalne stimulacije, piše Elitdejli.

Blizanci

Ovaj znak će danas imati uspeha u karijeri i poboljšanju reputacije, a pored toga osetiće nalet energije, pa je pravo vreme za druženje, kao i razgovor s kolegama o ciljevima i planovima. Taj tranzit svakako pokreće kreativnost kod Blizanaca, a sa Marsom koji je direktan definitivno će ostvariti uspehe. Ako smatrate da idete u više pravaca odjednom, pokušajte da se fokusirate na jednu stvar jer u suprotnom možete da se istrošite.

Rak

Možda ovo nije dan (1. februar) da pripadnici Raka svoja nova otkrića dele s drugima, međutim, danas svakako treba da izvršite duboku unutrašnju refleksiju i da provedete vreme u nekom korisnom hobiju i aktivnosti poput čitanja knjige. To može biti i bilo šta drugo što stimuliše vaš um.

Lav

Ovaj znak je spreman za prijateljstva i druženja. Iako ćete imati detaljne razgovore s prijateljima i to će vas mentalno stimulisati, biće i protivurečenja i "letenja perja". Ukoliko želite da neku informaciju otkrijete drugima, razmislite da li vam je prijatno da je otkrivate ili je po sredi samo umpulsivno priznanje.

Pixabay.com

Devica

Devica

Vaše romantične veze mogle bi da se dodatnu podgreju od 1. do 4. februara. Odlični su dani za upuštanje u razgovore, međutim, Devica ne treba sebe da shvata previše ozbiljno. Ovaj tranzit je povoljan i prodkutivan i to najviše na polju karijere i profesionalnih postignuća. Posvetite se druženju s prijateljem ili kolegom i nečem bezbrižnom i zabavnom, a ozbiljne stvari sačuvajte za kasnije. 

Vaga

Ovaj period će vas ohrabriti da malo osvežite neke svoje rutine i navike, a Mars vam oslobađa poglede na svet i perspektive. Da biste obnovili svoje rituale od vas će se tražiti da početkom meseca upotrebite neku  mudrost ili novostečeno znanje. Pravo je vreme da brinete o sebi, a tu se, pre svega, misli kako na telo tako i na um i dušu.

Škorpija

Vaši kreativni napori puni strasti biće "začinjeni" u ovom periodu. Bićete zahvalni na novoj inspiraciji koju pronalazite, čak i ako ona dolazi iz nekih težih ideja. Ozbiljniji aspekti života su pred vama, pa ih prihvatite jer vas ovaj tranzit ohrabruje da ih usmerite na novi projekat. Samo se opustite, prepustite se i dozvolite sebi da budete kreativni, a inspiracija će doći kada se najmanje nadate.

Strelac

Strelčevima će kvadrat Venere i Marsa dati novu energiju i entuzijazam, naročito kada su njihov dom i porodica u pitanju. Ovog meseca bi u fokusu mogli da budu vaši odnosi, nevezano da li se selite s nekom značajnom osobom ili je upoznajete sa porodicom. Takve veze i odnosi biće u ovom periodu stimulisani. Pravo je vreme da se upustite u otvorene razgovore sa najmilijima, čak i ako su rasprave kratkog veka. 

Pixabay.com

Jarac

Jarac

Kao zemljani znak Jarčevi su skloni da sebe shvataju previše ozbiljno, ali 1. februara će svi razgovori u kojima učestvujete biti zabavni i bezbrižni. Vaše ideje i misli biće dočekani malo napeto ovog meseca, a 4. Februar je idealno vreme da se zalažete za mišljenja i perspektive. Rasprave u koje se budete upustili biće najverovatnije prolaznog karaktera, ali će vam dati iskru i inspirisati vas da preduzmete neku akciju. 

Vodolija

Vaš novac i resursi će doći do izražaja ovog meseca i biće u značajnom porastu. Pravo je vreme da se počastite, ali nemojte preterivati. Želećete u ovom periodu da uložite energiju, vreme, novac u nove potrage, ali će to uroditi i plodom. Spontanost će u ovom periodu biti na vašoj strani.

Ribe

Vaš dom i porodični život će biti u fokusu ovog meseca. Bez obzira na to da li održavate veze sa rođacima ili se selite, bićete pozvani da krenete u akciju. Samo morate posebno paziti na to gde ste krenuli i odakle dolazite jer može doći do potencijalnih sukoba. Međutim, dok imate dostojstvo i poštujete sebe, sve je u redu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)