Zanimljivosti

DŽENIFER LOPEZ BRUTALNO PONIZILA ASISTENTKINJU: Potez latino dive zgrozio i razbesneo javnost! (VIDEO)

Snimak je naišao na salvu negativnih komentara na društvenoj mreži "Iks"

26.03.2024 11:06

DŽENIFER LOPEZ BRUTALNO PONIZILA ASISTENTKINJU: Potez latino dive zgrozio i razbesneo javnost! (VIDEO)
Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez širom sveta ima armiju fanova koji će u svakom trenutku "poginuti" da dokažu kako je njihova ljubimica "broj jedan" u svetu muzike i plesa. Ali, teško da će čak i oni najvatreniji obožavaoci supruge Bena Afleka pronaći opravdanje za njen gest koji je zabeležen okom kamere u Njujorku, a koji dokazuje kako se zvezda ophodi prema svojim asistentima.

Džej Lo je usnimljena kako stoji na ulici i žvaće žvaku, a onda daje znak asistentkinji koja prilazi i pruža otvoreni dlan ka pevačici. Bez imalo sramote, Džej Lo se saginje i izbacuje žvaku iz usta u ruke svoje asistentkinje.

Shutterstock

Rajder-lista Dženifer Lopez često zadaje glavobolju organizatorima

Snimak je izazvao salve negativnih komentara na društvenoj mreži "Iks".

- Tako grubo i ružno ponašanje. Nema razloga da se ovako ponašate prema svojim zaposlenima - napisao je jedan korisnik.

Mnogi su se složili sa njim, ocenivši da je pevačica mogla da izvadi maramicu i oslobodi se žvakaće gume bez da ponižava devojku koju je angažovala kao asistentkinju. Ali, naknadno je objašnjeno da je Dženifer ispljunula žvaku upravo na zahtev asistenta, jer je trebalo da počne snimanje filma "Drugi čin" i latino diva nije mogla da ostavi trag. Navedeno je, takođe, da je ovo uobičajena praksa između glumaca i asistenata na setu.

 

 

Dok se na "Iksu" vode verbalni ratovi zbog ponašanja latino dive, i dalje se prepričavaju njeni neobični zahtevi kad negde gostuje. Naime, njena rajder-lista često zadaje glavobolje organizatorima.

Tako je tokom jedne turneje poznata pevačica iznenadila organizatore svojim zahtevima za svlačionicu. Naime, ona je inistirala da cela svlačionica bude u beloj boji, uključujući cveće, stolove, sveće i trosede. Osim toga, njen ketering je morao biti izuzetno specifičan, sa voćem poput manga, papaje, grožđa, dinje i lubenice, ali i poslasticama poput čokoladnih kolačića, pite sa jabukama, braunija i sladoleda od vanile.

Zabranjeni sokovi i specifična temperatura vode


Pevačicina lista zahteva nije stala samo na estetskim preferencijama. Kada je reč o piću, posebno je istakla da želi sobnu temperaturu Evian vode, i to bez ikakvih sokova od jabuke, grožđa ili paradajza. Ovo je svakako izazvalo dodatnu pažnju i postalo jedan od zanimljivijih zahteva koji su organizatori morali da ispune.

Neobični zahtevi za kafu

Jedan od najneobičnijih zahteva koji je Dženifer Lopez postavila jeste da njeni pomoćnici mešaju kafu u smeru suprotnom od kazaljke na satu. Ovo je izazvalo iznenađenje među organizatorima, ali su ipak morali da pronađu način da udovolje ovoj specifičnoj želji.

Foto: Tanjug/AP

Latino diva insistira da joj asistenti mešaju kafu u smeru suprotnom od kazaljke na satu

Ovi zahtevi su svakako izazvali pažnju javnosti i postali predmet rasprave o ekstravaganciji pojedinih poznatih ličnosti. Ipak, organizatori su se potrudili da sve bude spremno pre nastupa i da pevačica bude zadovoljna uslovima u svlačionici.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)