Ispovesti

TUŽIO JE ŽENU JER SE UGOJILA POSLE 15 TRUDNOĆA, a onda je klupko počelo da se razmotava! Porota je u šoku slušala ovaj par, a konačna odluka sudije zaprepastila je sve!

Klifton Garsija se u sudnici branio komentarom kako je njegova žena imala samo 45 kilograma kada ju je upoznao, a da se sada potpuno transformisala.

27.02.2023 19:55

TUŽIO JE ŽENU JER SE UGOJILA POSLE 15 TRUDNOĆA, a onda je klupko počelo da se razmotava! Porota je u šoku slušala ovaj par, a konačna odluka sudije zaprepastila je sve!
TikTok/keemansu4

U zahtevima za razvod mnogi supružnici navode neobične razloge za razlaz, međutim, jedan je posebno iznenadio internet zajednicu kada se žena u sudnici pojavila tvrdeći da ju je muž, Klifton Garsija, napustio zbog njene prekomerne težine. Kako je navela u svedočenju, ucenio ju je zahtevom da izgubi više od 20 kilograma ili će je, u suprotnom, ostaviti. Budući da ona nije ispunila svoj deo "dogovora", on je otišao, a na to ju je čak i tužio.

Pokušavajući da shvati ceo problem, sudija je slušala ženu koja se žalila kako je imala veliki broj trudnoća, pa samim tim i mnogo dece i obaveza. S godinama su zbog nezdravog načina života došli i kilogrami. Diskusija u sklopu ovog neobičnog slučaja dovedena je do usijanja kada je sudija pitala gospodina Garsiju da li ima dece, na šta je on odgovorio da ih ima 15. Sudija je ironično nastavila s pitanjem da li ih je on rodio? Pošto je, sasvim očekivano, dobila negativan odgovor odgovorila mu je kao iz topa: "Tako sam i mislila."

Printscreen/Tiktok/keemansu4

Garsija je navodio razloge zbog čega želi razvod, sve vreme kriveći suprugu za propast veze

Međutim, on se i dalje branio.

- Imala je 45 kilogrma kada sam je upoznao i nije bila tako velika - ponavljao je supug.

Sudija je uzvratila.

- Da li znate da se godine i starost, kao i svaki porođaj, drugačije odražavaju na telu? Ili to još niste shvatili? - besno mu je poručila. 

Čovek je pokušavao da se opravda time kako i on ima višak kilograma, ali ga je žena dočekala komentarom kako se ona na to nikad nije žalila. Sudija ga je zato pitala kako bi se on osećao da supruga od njega traži da izgubi taj "veliki stomak i smrša".

- Kažite mi drugi razlog jer ovaj ne prolazi - rekla je sudija kategorično.

Garsija je počeo da se izvlači na drugi razlog rekavši kako je njegova žena ljubmorna i da misli kako on sa nekim razgovara čak i kada kašlje u kupatilu. 

Budući da su se u diskusiji dotakli njegove kilaže, rekavši da ju je dobio naknadno, žena je sarkastično rekla da je to zbog njenog kuvanja, što je opet čovek dočekao neprijateljski rekavši kako ona budi i njega i sebe da bi jeli u pola noći. 

Rasprava je poprimala žestoke okvire kada je žena otkrila da je suprug od njen tražio da nosi crne, svilene spavaćice, što je ona odbila, da bi nakon nekog vremena u njegovom telefonu videla gomilu slika drugih žena u takvoj odeći. On je to demantovao rekavši kako je slika jedne njegove bivše supruge. I dok se rasprava nastavljala, žena je počela da otkriva još detalja. Sudija je bila šokirana, ali je prestala da brani ženu kada je čula da je ona zapalila torbu sa odećom svog supruga jer je odlučio da je ostavi.

- Gospođo, to je krajnje hirovit čin. Ne smete nikada sebi da dozvolite da vas ponese bes jer vas napušta suprug. Dovodite sebe u opasnost, kao i vašu decu i domaćinstvo - poručila je sudija.

@keemansu4 Replying to @Tami Pruitt #divorcecourt #marriage #weightlosscheck #divorce #marriagegoals @tamipruitt @henyaventura @vonettawoods @nneikaa @sangiartistry ♬ original sound - Keem

Čovek je uz smeh članova porote objasnio kako više nema adekvtnu odeću i da je to na njemu sve što mu je ostalo. Pošto je tako očajan objasnio i kako je njegov kaput, koji je izgoreo, koštao 500 dolara, sudija je odlučila da žena njemu plati 250 dolara kako bi mu nadoknadila štetu.

Tiktokeri su bili razočarani i pored toga što su neki osuđivali potez žene koja je pokušavala da zadrži muža. Većina je bila saglasna da sudija nije dobro postupila tražeći dodatni novac ženi koja mora da brine i o deci.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)