Ispovesti

MUŠKARAC JOJ NUDI 800.000 DOLARA ZA VEZU SA NJIM: Lara otkrila detalje ugovora, jedan uslov je posebno šokantan! (FOTO)

Kao u filmu "Nepristojna ponuda", međutim, ova Brazilka nema dilemu.

18.02.2023 19:00

MUŠKARAC JOJ NUDI 800.000 DOLARA ZA VEZU SA NJIM: Lara otkrila detalje ugovora, jedan uslov je posebno šokantan! (FOTO)
instagram/larajuca

Dok mnogi influenseri dobijaju neobične zahteve obožavalaca na društvenim mrežama, možda se nijedan ne može uporediti sa zahtevom jedne brazilske lepotice koja tvrdi da joj je fan ponudio 66.743 dolara mesečno samo da izađe sa njim. Detalji ovog nesvakidašnjeg ugovora o vezi koje bi ona poštovala nedavno su obelodanjeni na Instagram stranici ove poznate dame.

- Moram da podelim sa vama šta mi je poslato kao predlog za posao -  napisala je Lara Juka (23) na Instagramu uz fotografiju „nepristojne ponude“.

 

 

Čini se da se autor ugovora zaljubio u zavodljivu Brazilku koja često objavljuje provokativne snimke u bikiniju kako bi uživala u reakcijama svojih mnogobrojnih pratilaca na društvenim mrežama. Prema objavi, anoniman obožavalac je ponudio da plati Juki 2,1 milion brazilskih reala (401.360,40 dolara) za šest meseci, ako ona potpiše „ugovor o vezi na daljinu“. Ako bi njihov aranžman trajao više od godinu dana, ta cifra bi porasla na oko 800.000 dolara.

Zanimljivo, činilo se da ljubavni ugovor ima sve uslove standardnog ugovora o radu, uključujući klauzule za raskid i poreske obaveze obe strane, preneo je Njujork post.

 

 

Najbolje od svega, dokument za upoznavanje nije imao klauzulu o nekonkurentnosti, što znači da su obe strane mogle da se viđaju i sa drugim partnerima tokom trajanja ugovora. Vernost nije obaveza ovog dokumenta.

 -I dalje bih mogla da imam druge veze - uzviknula je Juka u snimku koji je objavila.

 

 

Influenserka koji se, takođe, može pohvaliti preko 885.000 TikTok pratilaca, smatrala je predlog „neverovatnim“, pitajući se: „Momci, ozbiljno je, dokle ide ludilo ljudi?“

Iznenađujuće, mnogi fanovi su bili ljubomorni na ljubavni ugovor.

- Gde je takav predlog u mom životu?-

- Iskreno se nadam da si prihvatila-

- Bože, želim takav blagoslov u svom životu! - pisali su joj fanovi ispod ove objave.

 

 

Međutim, drugi su optužili Juku da je smislila priču za internet, na šta je ona odgovorila:

- Stalno se smejem ljudima koji kažu da sam izmislila ovako nešto. Ljudi moji, zaista, ja sam na odmoru  i nemam mnogo vremena da izmišljam ovakve apsurde - poručila je influenserka.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)