Zanimljivosti

ISPLIVAO SNIMAK GOLE DŽENIFER LOPEZ U KADI! O jednom intimnom detalju svi pričaju! (VIDEO)

Pevačica Dženifer Lopez uživa u čarima romantičnog putovanja sa suprugom Benom Aflekom, a uživali su i njeni fanovi u provokativnom videu koji je objavila.

19.09.2022 20:01

ISPLIVAO SNIMAK GOLE DŽENIFER LOPEZ U KADI! O jednom intimnom detalju svi pričaju! (VIDEO)
Tanjug/AP

Jedna od najpoželjnijih žena današnjice svakako je pevačica Dženifer Lopez i to će potvrditi kako muškarci, tako i dame širom sveta. O njenom seksepilu suvišno je i govoriti.

Malo ko joj može odoleti, što je pokazao i popularni holivudski glumac Ben Aflek koji nije pronašao sreću u ljubavi sve dok mu se ona nije ponovo našla u zagrljaju. Tada ju je bez oklevanja odveo pred svadbeni oltar.

Ap photo

Ben Aflek i Dženifer Lopez u ljubavi 

Nakon višednevnog putovanja posle zvaničnog venčanja, Dženifer i Ben otputovali su na romantičan put u grad ljubavi. Pariz se pokazao kao idealna opcija za novopečene mladence, a koliko je u jednom od najromantičnijij gradova na svetu uđivala, Dženifer je pokazala u snimku objavljenom na Instagramu. 

- Nega u Parizu je uvek dobra ideja - napisala je pevačica uz objavu na službenom Instagram profilu svog kozmetičkog brenda JLo Beauty.

U videu se čuje klavirska muzika dok pevačica ulazi u kadu. Na ruci joj sija samo dijamantska narukvica, a na ušima iste takve minđuše, koje su privukle posebnu pažnju mnogobrojnih fanova pevačice širom sveta. Na snimku se vidi i beli ogrtač izvezen zlatnim slovima na kojima piše "Upravo venčani", za koji se veruje da je pevačica skinula neposredno pre ulaska u vodu. U jednom momentu se pojavljuje čak i Ajfelov toranj kroz prozor luksuznog kupatila, a zatim i pult pun proizvoda njenog kozmetičkog brenda.

Podsetimo, nakon venčanja Dženifer je istraživala Pariz ruku pod ruku s novim suprugom Benom Aflekom nakon venčanja u Las Vegasu. Mladenci i njihova deca uživali su i u privatnom obilasku kultnog muzeja Luvr, kao i u mnogim drugim znamenitostima Pariza.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)