Zanimljivosti

DŽEJ LO sprema svadbu: Evo kakav luksuz se očekuje na trodnevnom veselju (FOTO)

Ljubavni Par Lopez – Aflek pripremaju slavlje zbog venčanja u Džordžiji vredno 8 miliona dolara i odlučili su da proslave kako dolikuje drugu šansu za ljubav. Iako detalji luksuzne svadbe nisu poznati, slavni par neće štedeti da ova tri dana proslave raskošno u krugu najbližih.

19.08.2022 19:00

DŽEJ LO sprema svadbu: Evo kakav luksuz se očekuje na trodnevnom veselju (FOTO)
Ap photo

Događaji i aktivnosti američke pevačice Dženifer Lopez proteklih dana ukazuju na to da se ona uveliko priprema za proslavu svog venčanja. Pripreme za svadbu koja se iščekuje za vikend i koja je pod budnim okom javnosti su svakodnevne, a u četvrtak je pevačica viđena ispred kuće kako se vraća iz šopinga.

Dejli prenosi kako će par ovog vikenda imati glamurozno trodnevno slavlje i da će proba biti već danas. Imanje u Džordžiji koje se nalazi na velikoj plantaži sa pogledom na reku Njuport, biće centar dešavanja. U sklopu imanja nalazi se Velika kuća i Farmska kuća gde će se održati venčanje, detalji se kriju od javnosti ali se na trošenju neće štedeti, barem kako prenose neki mediji.

Zvanično venčanje je bilo prošlog meseca, ali je par odlučio da ovog vikenda pripremi žurku za svoje najbliže i da na taj način još jednom potvrdi svoju ljubav. Džen je uslikana ispred kuće dok maše paracima ali i u društvu supruga i članova porodice dok su šetali ulicama istorijskog grada Savane u Džordžiji.

 

 

Majka slavne pevačice Gvadalupe, uslikana je na aerodromu kako se probija sa koferom nakon dvočasovnog leta Delta iz Njujorka. Upitana da da li se raduje venčanju svoje ćerke, Portorikanka je odbila da komentariše.

Dženifer je u svom dokumentarcu na Netfliksu skoro otkrila da ranije nije imala najbolji odnos sa majkom i da je sa 18 godina otišla od kuće ne želeći da prihvati uslove koje joj je tada majka postavljala, a koji su se između ostalog odnosili na obrazovanje..

U istom dokumentarcu i majka slavne pevačice se osvrnula na odgajanje Džen i njenih dvoje sestara rekavši kako je želela najbolje za njih, iako je možda nekada bila previše stroga prema njima. Takođe je navela jednu interesantnu informaciju , a to je da je ona oduvek znala da je Ben Aflek prava ljubav njene ćerke.

 

 

Ni Aflek nije imao najsjajniji odnos sa ocem koji se borio sa alkoholizmom, ali ga je i pobedio istakavši jednom prilikom da je to shvatio kao lekciju. Nije poznato da li će Aflekov otac prisutvovati venčanju nakon što je bačen u senku od kada se par ponovo spojio. On je svojevremeno govorio da retko viđa sinove i da oni dele sa njim ono što smatraju da je neophodno.

Benov brat će takođe prisutvovati velikoj zabavi u subotu i nedelju,  a četiri meseca unazad se planira venčanje i postavljaju ogromne šatre na imanju u Džordžiji. Večera i proba se očekuju danas dok je centralni događaj zakazan za sutra, u nedelju se planira roštilj za goste na pomenutom imanju.

 

 

Ben je luksuzno imanje kupio još 2003. godine za 7 miliona dolara, kada je prvi put izlazio sa Dženifer. Kako strani mediji prenose, pripreme za venčanje su u završnoj fazi iako detalji nisu otkriveni, ali je prilaz imanju blokiran bezbednosnim punktovima i kamionima sa infrastrukturom i hranom. Na slavlju se očekuju mnoga poznata imena među kojima i najbolji prijatelj Afleka, met Dejoman ali i mnogi drugi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)