Zanimljivosti

Sara Jo sa dečkom na peškiru pred svima, poljupci i snimanje telefonom podelili pratioce! (FOTO)

Pevačica sa slovenačkim koreografom uživa u romansi, koju deli sa fanovima kad god može i gde god može, pratioci delom oduševljeni, a delom zgroženi!

18.08.2022 15:00

Sara Jo sa dečkom na peškiru pred svima, poljupci i snimanje telefonom podelili pratioce! (FOTO)
Foto: Instagram/zigasotlar

Pevačica Sara Jo već mesecima uživa u ljubavi i to ne krije od javnosti. Naprotiv, ona na očigled svih razmenjuje nežnosti sa svojim izabranikom, koreografom iz Slovenije, Žigom Sotlarom. Par je svoju vezu obelodanio na izboru za srpskog predstavnika za Pesmu Evrovizije, kada je na pitanje ko je njena “Muškarčina” zbog istoimene pesme, Sara pokazala upravo na slovenačkog plesača. 

Njih dvoje su trenutno na primorju čiju tačnu lokaciju nisu otkrivali, ali zato je Sara objavila priču na Instagramu gde uživa u poljupcima od strane mladog Sotlara. 

Njih dvoje leže na peškirima na obali mora, Sara ima crveni bikini i kačket u istoj boji, dok je Žiga iza nje i nežno je ljubi. 

instagram/printscreen/sarajooffical

Sara Jo: Ljubav na plaži

Pre njega Sara je bila u vezi sa producentom Milkom Babićem. Za raskid je, kako se navodilo, razlika u godinama igrala značajnu ulogu, a mladom producentu je između ostalog smetalo i to što pevačica nema fokus na vezu i što sve više ulazi u infuenserske vode.

Izgleda da je Sara rešila da se ovoga puta ozbiljnije fokusira na ljubav, a široh osmeh je dokaz koliko njoj i Žigi prija romansa.

Njih dvoje su pre par nedelja uživali na koncertu Josipe Lisac, a Sara je objavila snimke na kome ponovo razmenjuju nežnosti uz note koje miluju dušu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

- Ma... Preslatki! -

- Koliko lepote na jednoj fotki -

- Duše -

- Divan par -

- Ma bravo za vas -

- Bože koliko ste slatki vas dvoje, istopiću se - bili su samo neki od komentara fanova.

S druge strane našla se i nekolicina zlonamernih dušebrižnika kojima je zasmetalo ovoliko eksponiranje njihove veze u javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

- Strašno, Saro!!! -

- Kad se stvarno voli, ne snima se i ne gleda se u kameru dok te dečko ljubi! -

- Čemu sve ovo, Saro? -

- Marketinški poljupci -

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)