Zanimljivosti

ANASTASIJA OBJAVILA SREĆNE VESTI, CECA SE ODMAH OGLASILA! Pevačica i fudbaler imaju razloga za slavlje! (FOTO)

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović i njen dečko, fudbaler Nemanja Gudelj, danas imaju poseban razlog za slavlje.

30.09.2022 13:01

ANASTASIJA OBJAVILA SREĆNE VESTI, CECA SE ODMAH OGLASILA! Pevačica i fudbaler imaju razloga za slavlje! (FOTO)
instagram

Poslednjeg dana septembra u porodici pevačice Svetlane Cece Ražnatović ima razloga za slavlje. Naime, naslednica naše najpoznatije folk-dive, Anastasija i njen dečko, poznati fudbaler Nemanja Gudelj, uživaju u romantičnom jubileju. Naime, mlada atraktivna brineta i srpski fudbalski reprezentativac, proslavljaju prvih šest meseci veze.

Tim povodom je Anastasija na svojim profilima na društvenim mrežama podelila neke od romantičnih trenutaka ove ljubavi koja je privukla veliku pažnju javnosti.

Osim toga, otkrila je da je od svog izabranika dobila veliki buket cveća koji ju je posebno obradovao.

Ceca se odmah oglasila nakon ćerkine objave i sa nizom emotikona od srca čestitala paru lep jubilej.

Podsetimo, veza mlade Ražnatovićeve i Gudelja otkrivena je ne tako davno, a njih dvoje otad više ne žele da skrivaju emocije. Tokom leta bili su gotovo nerazdvojni i već su organizovali međusobna upoznavanja porodica i prijatelja.

U skladu sa tim čini se da se veza razvija u lepom pravcu, te bi Ceca možda uskoro mogla da priprema i svadbu za svoju mezimicu.

Dok do tog trenutka ne dođe, Anastasija vredno radi i na svojoj karijeri i niže uspehe svakom novom pesmom. Koliko ju je publika prihvatila, govore i krcati nastupi koje ima iz dana u dan, kao i pregledi njenih spotova na Jutjubu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)