Zanimljivosti

LEO U VRELOJ AKCIJI S NOVOM DEVOJKOM! Osvojila je čuvenog zavodnika, a njene GODINE SU SVE IZNENADILE! (FOTO)

Poznati holivudski glumac, koji je nedavno dobio neslavni nadimak "predator" zbog odnosa s izuzetno mladim devojkama, nije gubio vreme nakon ne tako davnog raskida s mlađanom Kamilom Morone.

14.09.2022 15:00

LEO U VRELOJ AKCIJI S NOVOM DEVOJKOM! Osvojila je čuvenog zavodnika, a njene GODINE SU SVE IZNENADILE! (FOTO)
Tanjug/AP

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio (47) poslednjih nedelja je u žiži javnosti zbog svog emotivnog života, a pre svega izbora partnerki.

Već godinama je glumac na meti kritika zbog odabira značajno mlađih devojaka, uglavnom manekenki, koje, kao po pravilu, imaju manje od 25 godina. Neki idu u krajnost pa ga nazivaju i predatorim, a taj neslavni nadimak posebno je aktivan sada kada je raskinuo petogodišnju vezu s Kamilom Morone nedugo nakon što je ona napunila 25 godina.

Sada je izgleda pod pritiskom javnosti odlučio da "spusti" standarde, pa je odlučio da traži partnerke koje nisu u tom starosnom dobu. Naime, sve su češće spekulacije o tome da je Dikaprio u vezi s lepoticom Điđi Hadid. Ono što je zanimljivo jeste da Điđi ima "čak" 27 godina. 

Model i glumac ponovo su viđeni zajedno na večeri. Paparaci su ih fotografisali na jednoj zabavi u Njujorku gde su bili u veoma prisnom odnosu. Glumac je koristio svaku priliku da dodirne Điđi, a u jednom trenutku ju je čak zagrlio i šaputao joj nešto na uvo. Sve je izgledalo kao da će se svakog trenutka poljubiti, a njihovi fanovi su na tekst Dejli mejla reagovali komentarima u kojima su navodili "da sve puca od strasti". 

Inače, tim ponovnim susretom podgrejali su glasine o vezi, te se sad čeka da se neko od njih dvoje oglasi povodom tih navoda.

Kako izvori američkih tabloida govore, Điđi još nije spremna da se javno upusti u vezu sa glumcem, posebno zbog reputacije koja ga prati, a koja nije nimalo laskava ni za jednu devojku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)