Zanimljivosti

LEO DIKAPRIO UVUČEN U PREVARU TEŠKU NEKOLIKO MILIJARDI! Čuveni glumac na suđenju zbog pranja novca!

Holivudski dasa Leonardo Dikaprio našao se u novim problemima nakon što je dobio poziv da bude svedok u slučaju povezanom s pranjem novca.

11.10.2022 15:30

LEO DIKAPRIO UVUČEN U PREVARU TEŠKU NEKOLIKO MILIJARDI! Čuveni glumac na suđenju zbog pranja novca!
Tanjug/AP

Poslednjih nedelja holivudski glumac Leonardo Dikaprio često puni medijske stupce, međutim, nijedan od razloga nije vezan za njegova filmska dostignuća.

Nakon što je bio zvezda tabloda zbog nesvakidašnjeg odabira partnerki, sada je u mnogo većem problemu. Naime, Dikaprio će 4. novembra morati da se pojavi pred sudom i to u slučaju pranja novca jer je naveden kao svedok na suđenju reperu Prašu Mičelu. On je optužen za saučesništvo u pranju novca ekipi koja je pomogla i u finansiranje glumčevog filma " Vuk sa Vol strita". U pitanju je cifra od više milijardi dolara. 

Prntscrn/YouTube

Leonardo je briljirao u uloyi u filmu "Vuk sa Vol strita"

Kako pišu američki mediji, reper Mičel povezan je sa nelegalnim radnjama malezijskog preduzetnika koji je proneverio milijarde dolara tamošnjeg državnog fonda. On je navodno dobio između 8 i 40 miliona dolara za učešće u prevarama. Njegov saradnik u ovom nelegalnom poslu pobegao je iz države i skriva se od nadležnih organa.

Inače, Dikapriju to neće biti prvi put da učestvuje na suđenjima kao svedok finansijskih prevara. Kroz sličnu situaciju prošao je i 2019. godine kada je pozvan zbog zakulisnih radnji povezanih s rediteljem Martinom Skorezeom u čijem je filmu glumio.

To glumca nije sprečilo da ove godine najavi ponovnu saradnju sa Skorsezeom sa kojim, podsetimo, radi na čak sedmom zajedničkom projektu. Dikaprio i Skorseze dosad su snimili filmove “Avijatičar”, “Bande Njujorka”, “Dvostruka igra”, “Zatvoreno ostrvo”, “Vuk sa Vol strita”, a najnoviji “Ubistva pod cvetnim mesecom”, u kom im se pridružio i Robert De Niro, biće prikazan u novembru ove godine.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)