Zanimljivosti

TAKO SE IGRATE SA OCEM, LAŽOVČINE! Kanje Vest ponovo napao Kardašijanke, više niko ne može da ga smiri, "rat" u porodici!

Poznati američki reper Kanje Vest doživeo je novo pomračenje pa napao porodicu svoje bivše supruge, na šta mu je odmah odgovorila sestra Kim Kardašijan, Kloi.

06.10.2022 10:54

TAKO SE IGRATE SA OCEM, LAŽOVČINE! Kanje Vest ponovo napao Kardašijanke, više niko ne može da ga smiri, "rat" u porodici!
Ap photo

Mesecima unazad poznati američki reper Kanje Vest javno se obračunava sa bivšom suprugom, starletom Kim Kardašijan, ali i sa celokupnom njenom porodicom. 

Čini se da reper već duže vreme prolazi kroz zaista lošu fazu i to više nikako ne može da sakrije od javnosti. Sada je pokrenuo temu od početka godine kada je napao Kardašijanke da su ga sprečile da vidi ćerku i dođe na njen rođendan. Međutim, nije se na tome zaustavio. 

Srećna republika

Drama Kanjea Vesta i Kim Kardašijan ne prestaje, a u to su uvučena i deca i novi dečko poznate starlete 

Vi ste lažovčine. Lažete sve vreme kako ne bih bio na ćerkinom rođendanu, vi ste je oteli! Lažovi su praktično oteli moju ćerku. Adresu mi je dao Trevis Skot, tako se oni igraju sa crnim ocem! - počeo je Kanje svoj napad, pa dodao da se vratio iz Japana kako bi bio tu za ćerkin rođendan.

Reper je dodao i da mu e uskraćeno pravo da viđa svoju decu od kada se razveo sa Kim i da cela porodica kuje zaveru protiv njega. Kloi je odmah potom stala u odbranu sestre.

Tanjug/AP

Kloi Kardašijan u klinču sa Kanjeom Vestom zbog sestre Kim  

 

- Ponovo sa pričom o rođendanu. Dosta je bilo. Svi znamo istinu i po mom mišljenju, svi su umorni od toga. Znate tačno gde su vam deca u svakom trenutku, a i ti si želeo odvojene rođendane. Videla sam sve tekstove koji to i dokazuju. Kada si se prodomislio i hteo da prisustvuješ, došao si -  napisala je Kloi koja je zamolila Kanjea da prestane da celu porodicu, a posebno njenu sestru Kim, koristi u svrhu reklamiranja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)