Zanimljivosti

OBJAVA VODITELJKE SLAGALICE IZAZVALA POMAMU! Nakon ove njene potvrde koja žena ne bi bila sa njim? (FOTO)

Marija Veljković uživa u čarima nove ljubavi nakon burnog razvoda sa bivšim surpugom, a evo kako su njeni pratioci reagovali na najnoviju objavu na Instagramu.

18.09.2022 15:02

OBJAVA VODITELJKE SLAGALICE IZAZVALA POMAMU! Nakon ove njene potvrde koja žena ne bi bila sa njim? (FOTO)
Instagram.com/MarijaVeljkovic

Šarmantna voditeljka "Slagalice" Marija Veljković uživa u novom životnom periodu nakon teških meseci posle razvoda. 

Dok su je mediji povezivali sa poznatim kaskaderom Urošem Ćertićem, tvrdeći da je upravo on glavni krivac za krah njenog braka, ona je sreću zapravo pronašla na drugoj strani i o njoj mudro ćutala. Naime, Marija je vezu otpočela s glumcem Rastkom Jankovićem, što je zvanično i potvrdila početkom ovog meseca, objavivši fotografiju sa njim u zagrljaju. 

Tom prilikom se zahvalila novom partneru na ljubavi i na podršci koju joj on pruža.

Sada, novopečeni partneri uživaju na zajedničkom putovanju, a sudeći po voditeljkinom osmehu, nova ljubav joj veoma prija. Marija je sa pratiocima na Instagramu podelila segmentne letovanja u Grčkoj, a jedan od komentara na objavu s porukom "Vodi me tamo kraj plavoga mora", posebno je privukao pažnju.

Naime, pratioci su se sa njom našalili da je Rastko isti holivudski zavodnik španskog porekla, Havijer Bardem. Taj komentar naišao je na brojna odobravanja ostalih voditeljkinih fanova.

- Rastko bre, isprve - a boga mi i iz druge - mi se učini Havijer Bardem. Isti nam je Rastko s njim, ma ni da su blizanci ne bi toliko ličili - napisao je ispod Marijine objave jedan njen pratilac. 

Bio on kao Bardem ili ne, Mariji se i te kako dopada, što se vidi po tome da se ne odvaja od Rastka i da ne skida osmeh sa lica kada god je sa njim. A sudeći po komentarima, čini se da i mnoge druge dame imaju isti ukus za muškarce imajući u vidu da je Bardem više puta proglašavan jednim od najpoželjnijih pripadnika jačeg pola na planeti. 

Instagram.com/MarijaVeljkovic

Marija Veljkovic odusevljena komentarom fana, pa je na njegovu izjavu odgovorila širokim osmehom 

Ubrzo nakon šaljivih usledili su i mnogi drugi komentari u kojima se vidi da poznata voditeljka i te kako zna da privuče pažnju.

- Pa zar ova novinarka nije razvedena? - 

- Jeste, ali našla je ljubav svog života - 

- A, ok, kako vreme leti čovek i ne primećuje - glasila je jedna "konverzacija" ispod objave. 

Podsetimo, Veljkovićeva iz braka sa bivšim suprugom Milanom Milovanovićem ima troje dece.

- Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Zapravo, mi smo rastavljeni, a sam razvod je u toku. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno - govorila je Marija posle razvoda za domaće medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)