Moda

JEDNOSTAVAN TRIK DA MUŠKARAC BUDE VIŠI! Žene imaju rešenje s potpeticama, a evo čega se dosetio jedan mladić! (VIDEO)

Jedan trik koji je na TikToku podelio neimenovani mladić izazvao je salve komentara s oprečnim mišljenjima, a šta vi kažete na ovaj izum?

11.10.2022 11:01

JEDNOSTAVAN TRIK DA MUŠKARAC BUDE VIŠI! Žene imaju rešenje s potpeticama, a evo čega se dosetio jedan mladić! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/premiumpatike

Džejson Stejtam, Tom Kruz, Dastin Hofman ili Šon Pen, čuveni su holivudski zavodnici poznati po tome što su uprkos svojoj visini, da ne kažemo nizini, uvek bili ljubimci žena i gotovo da niko od onih koji ih nije video uživo ne bi rekao da su ispod 180 centimetara. Osim toga, oni su poznati po tome što su svi redom imali ili još imaju visoke partnerke, a čini se da se i u takvim kombinacijama osećaju jednako zgodno i muževno.

Mnogi ljudima širom sveta je to neverovatno, pa tvrde da Tom Kruz sigurno nosi nekakve specijalne cipele s potpeticama kako bi sakrio svoju "manu", međutim, čak i da je tako, to ga sigurno čini manje muževnim od ostalih visokih dasa.

Ipak, da među muškarcima i te kako može da postoji kompleks zbog visine potvrdio je jedan muškarac koji je podelio snimak na TikToku i otkrio kakvo on rešenje ima da sakrije to što je niži. Pokazao je da zbog nedostatka centimetara u visini on često koristi uloške od čak 15cm, koje stavlja u obuću, pa i patike, zbog čega izgleda znatno drugačije. On smatra da su oni odlično rešenje za niske momke koji su u potrazi za devojkom, ali i priznaje da ulošci mogu da dovedu do iznenađenja kod pripadnica nežnijeg pola kada ih njihov partner izuje zajedno s patikama. 

U komentarima su se javljali mnogi muškarci koji su pitali gde mogu da nabave iste takve uloške i složili su se da su oni sjajna ideja.  Međutim, bilo je i onih koji su se podrugljivo osvrnuli na mladićev izum.

- Živiš u lažnom svetu -

- Nisam znao da i momci nose štikle -

- I šta kad se izuje? -

- Ovo ko šminka za momke - bili su samo neki od komentara TikTok korisnika.

Mnogi ljudi su u komentarima tagovali prijatelje za koje smatraju da im je tako nešto potrebno. Oni su istakli da je mnogima važno kakav će prvi utisak ostaviti na nežniju polovinu, makar to posle značilo i delimično razočaranje.

- Kasnije, kada vas bolje upoznaju, nikome neće biti bitno koliko ste visoki ili niski - zaključio je jedan mladić.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)