Moda

INSTANT REŠENJE KAD PRIGUSTI! Evo kako da u dva poteza same napravite haljinu u kojoj ćete sigurno biti primećene!

Ako vam je ponestalo ideja šta da obučete za izlazak ili su vam dosadile sve kombinacije koje imate, evo načina kako da se same pobrinete za sopstveni autfit i izgledate apsolutno savršeno.

30.09.2022 18:00

INSTANT REŠENJE KAD PRIGUSTI! Evo kako da u dva poteza same napravite haljinu u kojoj ćete sigurno biti primećene!
Printscreen/Instagram/world_fashion_styles

Žene su opsednute haljinama i ne postoji dama koja u ormaru ne poseduje barem jednu za svaku priliku. Ako nije baš neki elegantan tip sigurno ima neku verziju haljine za neki svečani događaj, dok s druge strane, velika većina pripadnica nežnijeg pola teško da mogu da izbroje koliko tih odevnih komada poseduju.

Međutim, ukoliko ste se našle u situaciji da ste u većini svojih autfita viđene već mnogo puta, a možda trenutno nemate vremena ni volje za odlazak u prodavnice i besomučno traženje šta ćete obući za neki događaj, mi vam donosimo sjajno rešenje. Naime, ukoliko ste zamislile haljinu u kojoj ćete prisutne na nekoj svečanosti ostaviti bez daha, postoji način da jednu takvu napravite same. Instant rešenje za glamuroznu toaletu pokazala je na društvenim mrežama jedna devojka koja preporučuje svojim pratiteljkama da samo nabave jedan materijal u razmeri 2:1 metara. Preporučuje se da bude u nekom svetlucavom dezenu, a svuda ga možete pronaći u prodavnicama trikotaže.

Ona je na snimku demonstrirala "kreiranje" haljine, a ono što je posebno zanimljivo jeste da taj proces traje svega nekoliko minuta. Sve što je potrebno jeste da se po dužini materijala zaveže čvor na uglovima, a zatim se krajevi spoje i obmotaju oko tela.

Mnoge dame su na ovaj snimak reagovale s ogromnim oduševljenjem.

- Definitivno neverovatno -

- Sigurno ću isprobati ovu ideju -

- Ideja sa klasom - komentarisale su oduševljene žene.

Većina dama se, međutim, zapitala da li ovakav "izum" lepo stoji samo savršeno građenim ženama ili je to potpuno nebitno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)