Moda

4 MODELA HALJINE KOJE MORATE IMATI OVE JESENI! Žene su lude za njima!

Ormar većine dama je sigurno pun svih modela haljina i taman kad su neke pomislile da je to to za ovu godinu, stižu nam neki novi trendovi.

25.09.2022 10:00

4 MODELA HALJINE KOJE MORATE IMATI OVE JESENI! Žene su lude za njima!
shutterstock.com

Iako mnogi misle da sa završetkom leta zatvaramo i sezonu nošenja haljina, nije tako. One su univerzalna odeća koja se lako prilagođava svim godišnjim dobima u skladu sa materijalom od kojeg su izrađene, te je i ove jesenje sezone haljina nezaobilazna. Sjajno se kombinuju sa čizmama, patikama i jaknicama, u zavisnosti od modela. Ako na to još dodate neki aksesoar ili dobru tašnu, imate spreman autfit za posao, izlazak ili popodnevnu kafu s drugaricama. Evo koje haljine su nezaobilazne ove sezone, a pre svega na jesen.

Rebrasto pletene haljine

Svi ljubitelji ručnog rada složiće se da nema ništa lepše i autentičnije od pletene odeće, kao što su džemperi ili još bolje haljine. Pletena odeća izgleda pre svega komforno i istovremeno elegantno, a u hladnim danima u njoj će vam svakako biti toplo. Tako pletene haljine odlično se slažu sa čizmama do kolena ili sa nekom prošivenom jaknom. Osim toga bićete orginalni jer ne znaju svi da nose takve haljine. One se predviđaju kao "must have" ove jeseni.

Maksi haljine

Ako ste mislili da su one predviđene samo za leto, nije tako. Iako od drugog materijala, dosta prilagodljivijeg hladnijim danima, maksi haljine ili one koje se protežu do nogu, biće zastupljene na ulicama ove jeseni. Pored toga što su trendi i ležerne, one će vas zagrejati u nadolazećim danima, a ne sakrivaju previše figuru.

Haljine s grafičkim detaljima

Verovatno ste primetili da neki ljudi i po oblačnom i tmurnom vremenu nose neke "žive" boje i razbijaju monotoniju hladnih dana. Haljine s grafičkim detaljima idealan su izbor da u ovim danima unesu malo vedrine i podignu vam raspoloženje. Različite animacije na njima doći će do izražaja ukoliko ih ukombinujete sa nekim džemperom ili jaknom.

Minimalističke, ali efektne haljine

Haljine klasičnih boja nikada nisu izlazile iz mode, a naročito su u trendu ove jeseni. Ako ste u potrazi za jednom takvom, obratite pažnju na dodatke koji treba da daju poseban pečat, poput volana, ili nekog diskretnog izreza. Ti efekti ipak ne treba da budu previše napadni. Ove haljine možete slobodno nositi po danu, ali i za večernje izlaske. Bićete obučeni u skladu sa godišnjim dobom, a istovremeno i elegantni.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)