Moda

Isprobala je odeću KIM KARDAŠIJAN: Jedva dišem! (VIDEO)

Dok je pokazivala odeću koju će isprobati ipred kamere,, poznata influenserka Briana nije znala šta je čeka. Probala ju je i sa steznikom za oblikovanje tela i bez. Oba puta se iznenadila.

11.09.2022 15:00

Isprobala je odeću KIM KARDAŠIJAN: Jedva dišem! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/ihatebriannachickenfry

Na tržištu su se pojavile vruće pantalone i slim bermude koje oblikuju telo, a nude ih razni brendovi. Ako niste pri parama, najjeftinije ćete pronaći kod Kineza, međutim, oni koji sebi mogu da priušte i skuplje izdvojiće više novca za to. Vođena mišlju da je brendirano nužno i dobro i da budući da je osnivačica istog Kim Kardašijan žena sa zadnjicom na kojoj joj mnogi zavide, jedna devojka je mislila da će joj se posrećiti sa Kiminim proizvodom za oblikovanje tela Skims. 

Poznata TikTokerka Briana La Pagia na svom profilu rado deli ono što kupuje od odeće i ne žali da potroši veliki novac iako joj dosta od toga ni ne treba, ali ona retko vraća ono što je kupila. U svojoj poslednjoj kupovini ova devojka, koja ima 23 godine, počastila je sebe sa dve haljine i jednim pantalonicama, ali i steznikom koji oblikuje telo i odlučila da to isproba pred svojim pratiocima. 

- Probaću ih bez odeće za oblikovanje, a zatim ću da ih obučem sa steznikom, samo da vidim da li mogu da se uvučem u ovo - kaže na početku videa devojka.

 

 

Prvu haljinu koju je devojka probala bio je satenski korset ,model koji je platila 88 dolara. Pošto je haljina bila prilično uska i čvrsta, Briana je bila saglasna da je haljina lepa, ali da stomak ide u prvi plan i da se gotovo sve vidi.  Uz pomoć odeće za oblikovanje struka se značajno suzio, ali ona u videu kaže da ne može da diše.

- Prelepa je i graciozna. Malo je možda dugačka, ali možete je skratiti. Ne dišem baš najbolje - kaže devojka u videu.

Druga haljina koju je probala je pripijena pamučna siva haljina koja deluje dosta komfornije, u šta se i Briana uverila kada ju je probala. Odeća je pratila liniju tela i iako na devojci deluje skladno bez steznika za oblikovanje ona smatra da nije to to.

Napokon, drugu haljinu je probala uz steznik i shvatila je da je gotovo sve savršeno sem zadnjice, koja u njoj deluje splošteno. 

- Ovo je zapanjujuće sa odećom za oblikovanje, ali zabrinuta sam zbog zadnjice koja deluje spljošteno. Da li izgleda čudno? Ali ispred i sa strane zaista izgleda dobro - zaključuje devojka okrećući se prema kameri. 

Nakon isprobavanja odeće Briana je shvatila da je sve zapanjujuće dobro i dala je ocenu 8 od 10 odeći koju je kupila, međutim, naglasila je da će morati da krene u teretanu zbog nekih viškova koje je uočila na sebi probajuči haljine. Brianini pratioci su se složili da joj jednako dobro stoji odeća sa ili bez one koja oblikuje telo, a posebno su bili oduševljeni satenskom korset haljinom i mnogi su joj zahvalili na pomoći i iskustvu koje je podelila.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)