Moda

KOJA LI JE TAJNA OVOG TANKOG STRUKA? Jedna devojka otkrila je kako nas instagram zvezde "varaju"! (VIDEO)

Instagram zvezde su zaludele svet svojim besprekornim figurama iza kojih nismo sigurni da li stoje naporno vežbanje ili redukovana ishrana, a influenserika Melani Garsija tvrdi da zna o čemu je reč.

04.09.2022 14:00

KOJA LI JE TAJNA OVOG TANKOG STRUKA? Jedna devojka otkrila je kako nas instagram zvezde "varaju"! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/melanygarciiia

Ako ste često na društvenim mrežama gledali fotografije pojedinih devojaka i na njima uočili besprekornu figuru sa strukom ne većeg obima od 60 centimetara, verovatno ste pomislili kako one dane i dane provode u teretani i uz specijalne režime ishrane. Međutim, iza takvog izgleda često stoji neko drugo rešenje, jer, važno je samo snaći se.

Većina žena najveći problem, kada je u pitanju fizički izgled, ima sa gomilanjem sala oko struka. To je, kako napominju stručnjaci, i jedno od najrizičnijih predela na telu kada je u pitanju gojaznost, te upozoravaju kako je veoma važno izbeći stvaranje masnih naslaga na stomaku da bi se izbegla i pojava kardiovakulrnih bolesti. Naime, većina vitalnih organi nalazi se upravo u tom predelu tela, pa se dešava da salo otežava njihovo normalno funkcionisanje. 

Međutim, dok ne rešite taj estetski, ali i mogući zdravstveni problem s viškom masnoća, postoji rešenje da to sakrijete vešto i da vaš stomak deluje besprekorno ravno i zategnuto. To je, verovali ili ne, i te kako moguće pomoću kratkih steznika-pantalonica, koji će rešiti taj problem i oblikovati vaše telo onako kako želite.

Instagram influenserka Melani Garsija pokazala je kako u nekoliko koraka možete biti savršeni, baš kao i mnogobrojne svetski poznate zvezde koje se na svojim profilima na društvenim mrežama hvale savršenim strukom, iako ga u realnosti uopšte nemaju. 

Mnogi poznati brendovi, ali i oni manje poznati, nude damama najrazličitije steznike koji su odličan odevni komad za prikrivanje viška sala. Posebno su korisni ukoliko se spremate za izlazak ili neki događaj za koji ste planirali da obučete posebnu haljinu

I najzgodnije žene imaju problem sa viškom na stomaku, međutim, nekada se svi pitamo kako punačke dame imaju usklađenu figuru ili izgledaju "isklesano" na onim kritičnim delovima tela gde svi mi imamo neki mali višak. Sada kada smo vam otkrili tajnu, brzo nabavite jedan i izgledajte kao da baš vodite računa o svom telu. Bar dok ne rešite da to stvarno učinite i u praksi. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)