Moda

Razapeli je zbog priznanja koliko često pere grudnjak! Jedna žena sve je zaprepastila!

Jedna konverzacija na TikToku izazvala je pravu pomamu među ženskim korisnicima te mreže.

16.09.2022 14:35

Razapeli je zbog priznanja koliko često pere grudnjak! Jedna žena sve je zaprepastila!
Printscreen/TikTok/average_at_be

Mnogi stručnjaci dali su preporuke koliko često treba prati grudnjak, po kojima to ne bi trebalo raditi ni previše često, ali ni retko kako se znoj i neprijatni miris ne bi zadržavali na njemu i samim tim stvarali potencijalnu opasnost od iritacija na koži. Ipak, pripadnice nežnijeg pola se vode nekim svojim pravilima i to najčešće čine onda kada same procene da je njihovom vešu neophodno pranje. 

Ako je verovati anketama, žene se uglavnom slažu u tome da brushaltere od osetljivijeg i finijeg materijala ne peru prečesto iz razloga da se ne pohabaju i ne unište. Međutim, da li ste znali da postoje i dame koje svoje grudnjake peru na svakih nekoliko meseci, pa čak i godinu dana? Upravo to je učinila i jedna žena koja je svoje iskustvo o nepranju veša u trajanju od čak 12 meseci podelila sa svojim pratiocima na TikToku i time izazvala salve komentara - od kritika, do zgražavanja, pa i veoma ozbiljnih uvreda.   

Njeno korisničko ime na popularnoj društvenoj mreži jeste Kejti, a na toj platformi ona se uključila u raspravu koju je započela čuvena Rene Hogan koja je u jednom od svojih novijih klipova pitala: "koliko često perete grudnjake?"

Mnoge žene su gotovo trenutno počele da odgovaraju, ali je Kejti pokupila svu pažnju. Ona je, naime, otkrila da grudnjake pere na godinu dana, ako i tada, a zatim postiđeno pogledala u kameru. Nastao je kratkotrajni tajac, a zatim su usledile salve uvreda i neprimerenih komentara.  

- Jednom godišnje - napisala je Kejti potpuno otvoreno u odeljku za komentare, pri čemu se u konverzaciju uključila i videom. 

@average_at_best_ #stitch with @Renee Hogan i aint even gunna answer this question 🥲 #fyp ♬ original sound - catie

Odmah su počeli da se ređaju komentari u kojima je ta njena navika nazvana odvratnom i očajnom.

- Pomračenje Sunca se dešava retko, ali se sada jedno dogodilo svima nama u ovom trenutku -napisao je jedan korisnik, a zatim su reagovali i mnogi drugi. 

- Mislim da ga ti zapravo nikada nećeš ni oprati - napisao je još jedan korisnik, koji se može smatrati onim finijim. 

- Stvarno si odvratna... kakva li ti je tek kuća?! - zapitala se jedna žena.  

Ipak, odgovori na pitanje Hoganove bili su zaista različiti - od onih da se brusevi ne peru gotovo nikada, do bisera jedne dame koja je napisala da isti grudnjak nosi od sedmog razreda osnovne škole. Ona, međutim, nije otkrila i koliko često pere veš.  

Međutim, među damama bilo je najviše onih koje su pokazale da i te kako vode računa o higijeni i da ne dozvoljavaju da se na njihovoj odeći zadržavaju znoj i nečistoća, te da svakog dana žele da budu sveže i čiste.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)