Moda

DVE KOŠULJE JEDNA HALJINA! Da li biste ikad obukle ovakvu kreaciju, izgleda zaista fascinantno? (VIDEO)

Jedna Tiktokerka oduševila je svoje pratioce snimkom na kom je pokazala kako da se od dve svilene košulje napravi savršena haljina za izlaske.

04.10.2022 11:01

DVE KOŠULJE JEDNA HALJINA! Da li biste ikad obukle ovakvu kreaciju, izgleda zaista fascinantno? (VIDEO)
Printscreen/TikTok/fashionbyligia

"Opet nemam šta da obučem", čuvena je rečenica koju je svaka od nas izgovorila barem jednom u životu pred neki izlazak, uprkos činjenici da nam je ormar krcat. Međutim, svima je jasno da ta poruka ne znači da nam u garderoberu nedostaju komadi odeće u brojčanom smislu, već je po sredi težnja da uvek budemo inovativne i da smišljamo nove načine kako ćemo poneti neki komad odeće. Upravo u tome nam često mogu pomoći modni trikovi koji se na društvenim mrežama redovno dele.

U moru takvih pojavio se jedan koji pokazuje kako da od dve različite svilene košulje napravite stajling za izlazak. Devojka je na svom profilu pokazala da od dve košulje može da kreira jedan komad odeće koji sjajno stoji svim damama.

Ona je najpre na prvom dugmetu zakopčala košulju obukavši je regularno. Zatim je dugmad sa druge zakopčala u nastavku prve, obmotavši je oko struka. Kada ju je podesila poput suknje, košulju je zakopčala, a najbolje je taj trik videti na predstojećem snimku. Dugmad je sa prethodne povezala sa drugom košuljom i tako dobila suknju na kopčanje. Kada je završila sa tim procesom, rukave je vezala i napravila pojas oko struka. Sve je lepo podesila i kreacija je na kraju izgledala božanstveno. 

- Ovo je savršeno -

- Moraću da kupim košulje -

- Devojko, ovo je savršeno - komentarisale su njene pratiteljke.

Nesumnjivo je da je mnogima dala odličnu ideju za novi stajling i da žene više neće tražiti izgovore da nemaju odeću za neku posebnu priliku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)