Moda

NOVA BALENSIJAGINA TORBA POMERA GRANICE: Da li biste ikada dali na hiljade evra za ovu kreaciju?

I taman kad smo mislili da su istrošili sve ideje za neobične kreacije, španski brend ekskluzivne odeće još jednom je iznenadio svetsku javnost.

28.10.2022 10:01

NOVA BALENSIJAGINA TORBA POMERA GRANICE: Da li biste ikada dali na hiljade evra za ovu kreaciju?
Printscreen/TikTok/voletgrce_

Svaki brend pronađe put do svog kupca, a čini se da Balensijaga ne preza u izboru tih puteva, pa se vodi mišlju "nek nas mrze, samo da nisu ravnodušni". Pomenuti brend ne prestaje da iznenađuje svojom "inovativnošću", a jedna u nizu je poslednja revija u Milanu na kojoj je čuveni španski brend imao neobičan i pomalo zastrašujuć performans, odnosno šou. I kada su svi mislili da će u narednom periodu biti manjka kreativnosti jer se sva "umetnost" i bizarnost već pokazala, ekscentrični kreatori su svetsku javnost iznenadili novom torbom.

Kožna velika torba u čijem produžetku je dizajniran i rukav koji se proteže kroz nju kako bi se ona navukla poput jakne, jeste novi Balensijagin hit. Rukav je u vidu dugačke rukavice i cela kreacija oslikava misterioznost i ekscentričnost.

Snimak na TikToku na kom manekenka pozira sa tom torbom pregledan je skoro 14 miliona puta i korisnici mreža ni ovog puta nisu propustili priliku da iskažu svoje čuđenje i konstataciju da Balensijaga sprovodi socijalne eksperimente. Konstatovano je da bizarne ideje više nemaju ni težinu, već da su totalno nasumične i bez smisla.

- Zamislite nekoga ko želi da ukrade torbu uzimajući celu vašu ruku -

- Recite mi da je ovo šala -

- Čekam na cipele-torbu -

- Zanima me da li bi ljudi ovo kupili da nije brendirano? -

- Znam da je ovo moda, ali ko će to zaista kupiti? Svakodnevno korišćenje bilo bi neugodno - komentarisali su korisnici TikToka.

I dok su se neki našalili kako je moguće da je Kanje Vest kreirao pomenutu torbu, drugi su rekli da je taj brend precenjen i da su im ideje sulude. Ipak, reakcije korisnika bile su podeljene. Pojedinci su u najnovijoj kreaciji videli autentičnost i način da se bude jedinstven i primećen. Cene za ovu zanimljivu torbu još uvek nema, ali se predviđa da bi mogla koštatit i nekoliko hiljada dolara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)