Telo

"PA ONA IMA ZADNJICU OD NAPRED": Ova žena postala je zvezda interneta, nikome nije jasno šta joj je to ispod grudi! (FOTO)

Amerikanka Stela Vilijams je plus sajz modela koja se ne stidi svog izgleda, već ga i potencira.

08.11.2022 13:09

"PA ONA IMA ZADNJICU OD NAPRED": Ova žena postala je zvezda interneta, nikome nije jasno šta joj je to ispod grudi! (FOTO)
Printscreen Tik Tok/@thestellawilliams

Amerikanka Stela Vilijams našla se na udaru brojnih kritičara na društvenim mrežama. Iako ima višak kilograma, ona voli da nosi usku odeću. Posebno zapanjujući je bio njen video u kome je obukla tesne zelene pantalone zbog kojih je postala zvezda interneta.

Dve zadnjice

Na jednom od brojnih snimaka koje objavljuje na TikToku Stela je pokazala kako izgleda u tesnim zelenim pantalonama. I sve bi bilo u redu da se njeno salo na stomaku nije tako izobličilo da izgleda kao da ima zadnjicu i od napred.

To je bio razlog da je odmah napadnu na društvenim mrežama i poruče da nije primereno da se tako oblači s obzirom na višak kilograma koje ima.

- Nije mi jasno šta ti je to ispod stomaka. Izgleda kao da imaš dve guze što nije nimalo lepo, ni prirodno. Ne mogu da verujem šta si napravila od sebe - 

- Ne znam da li dolaziš ili izlaziš? Nije normalno da ti zadnjica bude napred - 

- Prelepa si, ali te pantalone definitvno nisu za tebe - 

- Smejem se ceo dan i ne mogu da verujem šta si obukla. Devojko, izgleda kao da imaš dve zadnjice jednu napred, jednu nazad. Ne razumem zašto to radiš od sebe - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

@thestellawilliams Thanks for being on this journey to callbacks with me 💓 Option 4 head to Nordstrom tomorrow and raid the Good American racks!#GAGoodSquad ♬ Made You Look - Meghan Trainor

Bavi se modelingom

Međutim, Stela po svemu sudeći i te kako zna da se nosi sa prozivkama i negativnim komentarima.

- Znam da vam se ne sviđa kako sam se obukla, ali to što imam višak kilograma ne znači da ne mogu da nosim pripijenu odeću. To je moj izbor i pomirite se sa tim. Vaši hejterski komentari me ne dotiču, naprotiv, veoma sam srećna – odgovorila im je ona.

U drugom postu ona je poručila da već sedam godina radi kao plus sajz model i da se agencije otimaju oko nje.

- Moj život je prilično dobar. Bavim se modelingom, učestvujem u TV emisijama i želim da vam poručim da nikad ne odustajete od svojih snova. Ako vam se i učini da nećete uspeti, to samo znači da treba da se potrudite još više. Najvažnije je da se osećate dobro u svojoj koži. Pogledajte mene, neka vam ja budem primer da je moguće uspeti čak i ako niste mršavi, već imate telo kao ja – zaključila je Stela.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)