Zanimljivosti

OVO JE MUŠKARAC SA NAJVEĆOM ZADNJICOM NA SVETU! Jedan je od najpoznatijih TikTokera, zarađuje pravo bogatstvo, a svi se pitaju SAMO JEDNO! (VIDEO)

Frenki Lapena je jedan od najpoznatijih i najplaćenijih Tiktokera današnjice, a evo i zašto.

06.10.2022 13:40

OVO JE MUŠKARAC SA NAJVEĆOM ZADNJICOM NA SVETU! Jedan je od najpoznatijih TikTokera, zarađuje pravo bogatstvo, a svi se pitaju SAMO JEDNO! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/frankielapenna

Baš poput one kakvu ima najpoznatija svetska starleta Kim Kardašijan, još jedna velika obla zadnjica prikuplja svakodnevno na milione sviđanja na popularnoj društvenoj mreži TikTok, ali ono što je u vezi sa njom posebno fascinirajuće jeste da ona pripada, ni manje ni više, nego jednom muškarcu. Reč je o Frenkiju Lapeni, poznatom Tiktokeru kog prati više od 5 miliona pratilaca želeći da vide koji je naredni javni događaj koji će taj neobični mladić prekinuti i u prvi plan, pogađate, "postaviti" svoju enormno veliku zadnjicu. 

I dok on uspeva da napravi ozbiljne probleme na mnogobrojnim utakmicama, promocijama, ali i na političkim skupovima, njegovi verni pratioci se dobro zabavljaju i smeju uz njega, istovremeno se pitajući da li je njegog glavni fizički atribut, ako se uopšte može nazvati atributom, pravi ili namontiran.  

Frenki je postao popularan objavljujući snimke sa svojih divljih avantura, što je kasnije prešlo u komične video sadržaje i privlačne Instagram slike. Među prvim njegovim zapisima bili su oni iz vremena karantina zbog pandemije koronavirusa kada su se poslovni sastanci obavljali od kuće, uglavnom preko Zum-aplikacije. Frenki se tada dosetio pa je u svojoj pozadini stavljao zelenu površinu želeći da stvori efekat kako je kod kuće, dok bi navodni "sastanak" održavao na najrazličitijim mestima. Postao je "momak sa zelenog ekrana".

Frenki je danas jedna od najuticajnijih TikTok zvezda, a počeo je da objavljuje viralne sadržaje samo pre dve godine. Istovremeno on je i direktor fotografije u jednoj kompaniji. Bavio se i videomontažom, kao i restauracijom starih slika i držanjem predavanja iz oblasti video produkcije.

Ispostavilo se, međutim, da mu je posao Tiktokera daleko više isplativiji jer po nekim slobodnim procenama američkih medija on zaradi i po 3.000 dolara po objavi, ne računajući reklamne saradnje s nekim brendovima.

Frenki La Pena rođen je 21. septembra 1997. godine u Mičigenu. Ima devojku Kajlu Levicki koja se ponekad pojavljuje na nekim njegovim snimcima. Pre dve godine doživeo je porodičnu tragediju kada je izgubio svog dve godine starijeg brata. Život na TikToku mu je, pišu portali iz SAD, pomogao da makar malo zaboravi na taj nenadoknadivi gubitak. 

Frenki je dobio više od 100 miliona pregleda za dva meseca na snimcima gde je objavljivao aktivnosti poput pecanja i padobranstva, što ga je vinulo u zvezde onlajn-mreža. 

Ljudi su oduševljeni njegovom pojavom i njegove objave se neprestano dele i komentarišu.

- Ne mogu da verujem svojim očima... -

- Ok, Kim je napokon dobila konkurenciju -

- Da li je ovo realno? -

- Živela Amerika - samo su neki od komentara komičarevih pratilaca koji su u velikoj dilemi da li je njegova zadnjica prava ili lažna.

Ipak, prema pisanju američkih medija, Frenki nije "vlasnik" toliko velike prirodne zadnjice. Kada se pogledaju neki njegovi stariji zapisi uočava se da je po sredi samo dobro osmišljen scenario i silikonski instant umeci koji daju izgled pozamašne i oble zadnjice. Dakle u pitanju je lažna pozadina.

U suprotnom, da je drugačije verovatno bi ovaj momak bio potpuna komedija, ali kakogod, i njegova ideja da se preruši na taj način oduševila je one koji su se uverili da je sve što on radi zapravo samo u korist zabave.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)