Samo volite svoje telo!

SREĆNE SU ŽENE SA VELIKOM ZADNJICOM: Naučnici dokazali da one imaju mnoge PREDNOSTI!

Žene sa velikom zadnjicom mnogo su poželjnije, a evo i zašto!

03.01.2022 19:08

SREĆNE SU ŽENE SA VELIKOM ZADNJICOM: Naučnici dokazali da one imaju mnoge PREDNOSTI!
pexels.com

Često se može naleteti na rečenicu da je ovo ludo vreme vreme velikih zadnjica. Kada se baci pogled na trendove i na popularne žene širom sveta možemo da zaključimo da su trenurno najomiljenije žene sa velikim pozadinama, poput Kim Kardašijan, Niki Minaž, pa i Dženifer Lopez

Žene sada, sve češće, pokušavaju da postignu velike zadnjice, što treningom, što plastičnim operacijama. Trend velikih pozadina zamenio je trend gotovo anoreksične mršavosti, a naučnici su dokazali da je to veoma zdravo i poželjno. 

Naime, osim što je potrveđeno da su žene sa velikom pozadinom privlačnije, naučnici su ustanovili da su one i inteligentnije, ali i zdravije. 

- Višak na butinama i kukovima, pa i na zadnjici poboljšava zdravlje. Višak na donjem delu tela, dobar je sam po sebi- potvrdili su naučnici sa Oksforda.

Dugo smo slušali da svaki komadić viška mora da nestane sa našeg tela, a sada postaje sve popularnije da se telo voli baš takvo kakvo jeste, što će značajno uticati na samopouzdanje brojnih žena širom sveta. Par kilograma viška neće vas ubiti, ali se truditi da višak ne prestane preveliki i nezdrav, van toga, uživajte u svom telu i volite ga.

Komentari (0)