Ispovesti

OSTAVIO SAM ŽENU KOD KUĆE DA SAČEKA KUMA DA NAM MONTIRA KUHINJU: Trebalo mu je mnogo vremena, a onda sam jednog dana došao ranije kući!

Jedan čovek je otkrio da pored toga što je poverio kuhinju svom prijatelju kojeg poznaje sa fakulteta, ispostavilo se da mu je prepustio i suprugu.

10.12.2022 15:10

OSTAVIO SAM ŽENU KOD KUĆE DA SAČEKA KUMA DA NAM MONTIRA KUHINJU: Trebalo mu je mnogo vremena, a onda sam jednog dana došao ranije kući!
shutterstock.com

Čovek koji je u kasnim četrdesetim godinama u svojoj ispovesti psihologu Dragoj saveti otkrio je kako je imao odličan brak sa svojom suprugom i dvoje odrasle dece, koja su se rodila iz ljubavi, sve do jednog momenta kada je on shvatio da između njih dvoje ipak postoje laži. Sada je posumnjao u instituciju braka i uopšte u ljubav zato što ga je supruga, kako je otkrio, prevarila s prijateljem i njihovim zajedničkim venčanim kumom. Očajan čovek kaže da pomenutog muškarca poznaje još iz studentskih dana kada su zajedno studirali, on elektotehniku, a njegov prijatelj građevinu.

Budući da neizmerno verovao prijatelju, to je bilo veliko razočaranje za njega. 

- Uvek sam bio tu za njega i ovako mi se zahvaljuje, spavajući sa mojom ženom - istakao je u ispovesti razočaran muškarac.

Sve je počelo od njegove žene koja je planirala novu kuhinju i trpezariju. Kako tvrdi, spasao se od protekle pandemije, pa je zamolio svog prijatelja da odradi taj posao i ugradi mu novu kuhinju, misleći da mu neće biti potrebno mnogo vremena. Sumnje da se između kuma i žene nešto dešaca prvi put jsu se javile kada je video da se ovaj odugovlačio posao i da prvog radnog dana postavio samo slavinu i vratanca od ormarića, što mu je bilo veoma čudno.

pexels.com

Ugradnja nove kuhinje je za kuma bila dobar način da se približi ženi očajnog muškarca

Jednog dana suprug je došao ranije kući i otišao na sprat da se presvuče, ali je čuo neke zvuke iz spavaće sobe, shvativši da su njih dvoje intimni. Slošilo mu se, pa se spustio u prizemlje, očajan i u razmišljanju zašto mu je trebalo dugo da shvati kako je to razlog kumovljevog sporog rada u kuhinji.

- Moja supruga je puna kajanja. Kaže da joj je odvukao pažnju u trenutku kada sam ja bio rasejan. Međutim, to nije istina, moja majka je bila bolesna i ja sam bio zabrinut, a ona nije bila uz mene da me podrži - naglasio je očajni muškarac u pismu.

On je trenutno kod majke, ali ga žena moli da se vrati kući pre Božića, pa ne zna šta da čini.

Draga saveta je istakla da je u takvim situacijama potrebno vreme, ali da zbog dece svakako oboje zaslužuju šansu da pokušaju.

- Ljudi često brak shvataju zdravo za gotovo, ali to ne znači da pri prvom problemu i neravnini na putu, treba da se okrenemo drugome - zaključila je saveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Super Srbin

09.12.2022 11:46

Očajni muškarac kuka ko neka baba. Razvod i zaborav. Život ide dalje. Milijarde žena okolo.

Dragi zeka

09.12.2022 15:55

U pitanju je bio čist nesporazum: on je mislio da je to jedna stvar - da odradi posao i ugradi kuhinju. Kum je razumeo da su to dve stvari, pa je prvo odradio posao, a onda je krenuo da sastavlja kuhinju. Šta reći, splet nesrećnih okolnosti...

Smeško

10.12.2022 21:09

A zašto DragaSaveta uvek savetuje prevarene muskarce da nevernoj zeni da šansu da ostane u braku.Zasto nikada ne kaze da ostavi gaduru i izdajicu i da srecu potrazi na drugoj strani?!.

Pop

11.12.2022 12:13

Почела је са кумом сутра са другим мајстором и тако даље. .

Laki

29.10.2023 19:22

Ti sad odradi Svaju. I to je 1:1

Urke

29.10.2023 19:32

Jel mu je bar platio kad ga je već zvao? Za bakšiš se domaćica pobrinula.