Ispovesti

SUNČALA SAM SE U TOPLESU, A ONDA SU ME PRIJATELJI ISKORISTILI: Sve žene treba ovoga da se paze!

Lili Kuk objavila je svoju priču i upozorila žene da ne prođu kao ona, potom je poslala i jasnu poruku muškarcima koji su je povredili.

01.12.2022 21:01

SUNČALA SAM SE U TOPLESU, A ONDA SU ME PRIJATELJI ISKORISTILI: Sve žene treba ovoga da se paze!
Instagram-lilycook

Mnoge dame ne vole da se sunčaju u gornjem delu kupaćeg kostima kako im, kada pocrne, ne bi ostala razlika u boji zbog gornjeg dela bikinija. Samo jedna od njih jei fitnes instruktorka Lili Kuk koja je, pošto je primetila da se ispraznila plaža u Sidneju, rešila da skine gornji deo kupaćeg kostima i lepo se osunča. Lili je sitnije građe, a budući da na toj plaži nije bilo zabranjeno sunčanje u toplesu, rešila je da uživa u čarima sunca sa prijateljicom. Po povratku kući sačekao ju je neprijatan telefonski poziv.

- Pozvao me je prijatelj da me upita da li sam to ja na fotografijama koje kruže društvenim mrežama. Tada sam videla sam svoju fotografiju u toplesu sa plaže od pre par sati. Setila sam se da su bila tri momka koje mi se učinilo da poznajem, pa sam čekala za svaki slučaj da odu, kako bih skinula gornji deo kupaćeg. Iz ugla u kom je snimljena fotografija, jasno je bilo da je neko od njih troje fotografisao - objasnila je Lili.

 

 

Ova žena nije dugo čekala da odreaguje. Osetila se veoma povređeno i čak se obratila i policiji.

- Policija je odgovorila da ne može da podigne optužbu protiv lica koje je uslikalo sporne fotografije i potom ih objavilo na društvenim mrežama budući da se sa sigurnošću ne zna ko je odgovoran.Takođe, fotografisano je iz takvog ugla da je navodno nemoguće da se na njima potvrdi sa sigurnošću da sam to ja - objanila je Lili koju je ovo sve veoma pogodilo.

Ona se požalila da su žene žrtve internet nasilja više nego ikada, a posebno ju je pogodila činjenica da krivci nisu želeli da priznaju krivicu. 

- Iznervirao me je sam postupak koji je po mom mišljenju veoma nezreo. Ti ljudi misle da sada imaju neku vrstu moći. Ovo sve imalo je štetan uticaj na moje psihičko stanje. To je trenutak u mom životu koji će me zauvek proganjati - istakla je ona.

 

 

Lili je ceo slučaj objavila i na Instagramu kako bi svojom pričom uticala na druge žene koje imaju slična iskustva.

- Znam da postoje žene i devojke koje su iskusile isto što i ja i koje se osećaju povređeno i iskorišćeno, baš poput mene. Osećaj nemoći je možda i najdominantniji.Tragična je pomisao da se više nigde ne možemo osećati slobodno, čak ni na plaži među prijateljima. Želim da apelujem na sve muškarce da se ne ugledaju na ovaj i slične primere koji će na kraju završiti kao internet nasilnici i doživotno proganjati neke žene - odgovorila je ona, a preneo Sun.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

srdjan

02.12.2022 11:03

Joj jadna nije znala da je fotkaju